hypnosterapeut Maria Fredholm

Här kan ni läsa om mina klienters upplevelse av Hypnoterapin

Antal inlägg: 226

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2018-11-01 16:42:56 - Carina

Hej Maria. Vill bara säga att min dotter mår mycket bättre sen hon var hos dig. Hon fick 10 samtal via vc hos nån annan och kommer hem efter 1 !! besök hos dig och säger: Mamma, jag vet inte vad Maria gjorde men nåt är det, det känns annorlunda. När hon känner att hon är på väg ner hittar hon en väg upp igen och kan se positivt på det. Tack för hjälpen att få tillbaka min goa härliga glada dotte(heart)/ Carina

2018-07-31 21:26:08 - Caroline , E-postadressen är dold

God kväll!
Vill tacka för träffen i söndags. Du har en härlig och god utstrålning. Jag har faktiskt till min glädje och förvåning känt effekt på Coca cola och choklad. Vid nästa besök får det bli fokus på godispåsen med. Jag hade sprängande huvudvärk 5h efter jag varit hos dig. Dagen därpå utmattad. Det känns som man rört om ordentligt! Kan möjligen vara vädret också som orsakat måendet, men jag tycker ändå att jag har haft ork och pigghet dagar som varit varma innan så det är kanske en efter-effekt från terapi-hypnosen. Tack och snart träffas vi igen! ♥️
Caroline

2018-07-13 16:29:23 - anita skov, E-postadressen är dold

för fyra år komma jag till dej för att bli av med mina demoner på köpet blev jag av med min flygrädsla och åska för gömde jag mej i gadroben hade svårt att lita på folk men det bli bättre varje dag ångra inte en minut att jag tog kontakt med dej(heart)kommer att boka bostning Tack för alla hjälp och gjorde mej hel människa igen (star)

2018-07-12 19:25:11 - Carina

Slutade röka med hypnos och jag har inte en enda gång på 3 år varit sugen på att ta en cigarett ❤

2018-05-01 07:27:21 - Jenny

Fina Maria, jag är så glad och tacksam att jag valde att vända mig till dig. Det har nu gått nästan tre veckor sedan mitt besök hos dig, men redan efter tre dagar kände jag mig helt ärligt som pånyttfödd. Jag har sådan energi och ork att det känns helt ofattbart och jag mår bättre än vad jag har gjort på mycket länge. Den gnistan som jag känner idag har jag inte har känt på väldigt, väldigt länge. Svårt att förstå vad som hänt och att det kan göra sådan skillnad. Men jag känner mig stolt och glad över att vara jag och vet att jag gör ett bra jobb, både på jobbet och som mamma. Är så glad att jag valde att vända mig till dig och ser verkligen fram emot nästa session. Kommer rekommendera alla jag känner att gå till dig!

Tusen tack än en gång!
Kram Jenny❤️

2018-03-09 18:02:12 - Petra, E-postadressen är dold

Tusen tack Maria, efter två möten med dig så kan jag åter igen åka hiss och flyga, något jag inte klarat att göra på 25 år och dessutom helt befriad från obehag eller rädsla.
Helt fantastiskt och så enkelt.
Kramar till dig

2018-02-28 08:35:42

”Godmorgon
Idag för 4 år sen klockan 13.00 knackade jag på din dörr för hypnos och när du öppnade dörren så ser man dej med det största leendet
Det förändrade mitt liv, jag ångrar inte en minut att jag tog kontakt med dej !
Tack så mycket för att du gav mej tillbaka mitt liv! Grattis på namnsdagen

2018-01-26 07:29:03 - Johanna

Hej underbara du. Idag är de ett bra tag sedan, jag tog steget och bokade tid hos dig för hypnos-panikångest. Då jag hade mer än bara rädslan för ångesten tog det mig en del besök, men dock nya resultat efter varje gång. Jag förstår fortfarande inte riktigt vad det är du gör, men mig påverkar det positivt. Jag har fått panik och olika rädslor vid 3 tillfällen sen mitt sista besök. Din röst är det första jag hör. Jag vet inte Hur, men det är de enda jag kan koncentrera mig på. I samma ögonblick försvinner skräcken och den hysteriska paniken hinner aldrig dra iväg. Ser de mesta i färg och måla är de enda jag vill göra efteråt. Igår satt jag ensam hemma och började känna rädslan över att ej ha någon nära. Men precis som en våg av ny energi sköljde över mig. Jag kände mig tryggare än någonsin och kröp till sängs. Utan paniksamtal till vänner, utan hysteriska anfall. Jag somnade bara.

Jag hoppas alla kunde förstå vad det är du kan göra. Vilka resultat man får. Alla har vi olika teorier och olika saker att tro på. Men man kan inte välja att tro på något, om man det ej har testat.

Jag kommer fortsätta besöka dig med jämna mellanrum, dels för den energi boost du ger och dels för att jag tror jag behöver underhålla minna sinnen.

Du är en fantastisk människa. Hoppas aldrig du slutar med vad du gör. Du är bäst♡

2018-01-22 13:18:45

Sorgen hade gripit tag om mig helt och hållet. Jag har förlorat älskade människor och djur genom döden. Förlorat relationer till människor jag älskar. Förlorat relationer till människor på grund av svek. Jag gick och tänkte på vad som hade hänt i mitt liv och jag fylldes av en oändlig sorg. Till slut blev den så tung att jag inte hade glädjen kvar till livet. Jag ville komma ur detta och kontaktade Maria. Efter första sessionen kände jag mig vilse och visste inte riktigt hur jag skulle tänka. Men nu 2 v senare är jag gladare än förut och ser det positiva igen. Vi ska träffas en gång till och jag vet att jag kommer att se en framtid som är ljus.

2018-01-21 09:32:06


Är så tacksam att jag valde att gå till Maria för hypnos. Har kämpat med osäkerhet och dåligt samvete länge. Marias Hypnos hjälpte mig att hitta orsaken till detta i mitt undermedvetna, hjälpte mig att skapa nya mönster och bättre självkänsla|(heart). Mina relationer stärks, jag kan hantera konflikter och samtal mycket mer produktivt och positivt. Jag mår toppen. Jag känner mig tacksam och lycklig. Tusen tack Maria(heart). Rekommendera detta varmt till alla som har möjligheten och vågar (flower). Kram till livet och dig Maria

2017-11-30 15:21:39

Är sedan maj 2017 rökfri efter två möten med Maria. Helt fantastisk. Har rökat i 35år

2017-11-28 11:12:55 - Morgan

”För lite drygt 4 år sedan steg jag in i Maria Fredholms studio som inbiten snusare sedan 30 år. Jag hade snusat dygnet om, kunde inte vara utan i tio minuter, inte ens på natten.
När jag gick ut från studion lade jag ifrån mig en halvfull dosa färskt snus på det lilla skåpet bredvid dörren. Suget var helt borta och jag är ren och frisk från nikotineländet sedan dess. Det har inte ens varit minsta svårt, begäret bara försvann av hypnosen.
Med tanke på att det sparat mig ungefär 80 000 kr så var det mitt livs bästa investering för att inte tala om hälsan, dofterna, friheten och njutningen att må bra av sig själv.
Så tveka inte, snusare, rökare eller sockerätare!!!”

2017-10-19 10:15:25 - Anita

Hej
Att känna en sådan magisk känsla (star)
Det har hänt så mycket på fyra år
Att jag vågar utmana mej själv som jag inte vågat innan och att jag sover gott om nätterna utan mardrömmar
Tack så mycket för hjälpen , att du fått mej att våga Utmana mej själv .
Evight tacksam för alla hjälp

2017-10-18 09:39:13

Hejsan!
Fick ditt mail häromdagen och vill svara att jag numera sover gott. Har både ro och kan släppa taget så att jag kan sova. Tack!

Vänligen Marita

2017-08-16 09:39:07 - *****

Jag vet verkligen inte hur/vad jag ska skriva:D trodde hypnos var nåt helt annat och blev väldigt överraskad :P
Men kan konstatera att det här var det absolut bästa val jag har gjort (inlove). Mår så underbart bra att jag inte jan beskriva det.
Att lägga några gånger på denna formen av terapi är utan tvekan värt varenda krona. Och så är Maria ju väldigt generös också (star)
Tack ( detta har jag Maria skrivit efter samtal med klient . Alltså citerat rakt av)

2017-08-02 20:16:01

Korka upp champagnen! Åkt karusell som en galning i 7 timmar, snurrande karuseller, karuseller som gungar och karuseller som gick i racerfart! I slänggungan blev jag lite yr men annars har jag inte känt av något alls. Inte tillstymmelsen till illamående. SÅ jäkla häftigt!
Tack(heart)
Kram Monika

2017-07-23 16:44:25

Godmorgon Maria. Det går alldeles utmärkt. Har inte ens känt något sug efter en cigarett trots både vin och rökare bredvid mig:D Känns fantastiskt bra. (star)knappt man vågar tro det skulle gå så enkelt. Vad du nu har gjort så verkar det fungera.

2017-07-17 09:17:10

Hej Maria!

Måste bara ge dig lite återkoppling igen:
Jag begriper verkligen inte vad du har gjort med mig!!! Det känns totalt annorlunda nu när jag stöter på små problem och incidenter under ridturerna. Jag har inga problem att behålla lugnet och sitta djupt och avslappnat i sadeln. Tidigare knep jag automatisk rumpan och kom då upp lite ur sadeln så fort det hände minsta lilla grej. Sååå irriterande och onödigt!

Idag red vi ut tillsammans ffg och det gick jättebra! Båda hästarna blev överraskade av en människa som dök upp bakom en häck och gjorde då en helomvändning. Men panikkänslan som tidigare kommit över mig med blixtens hastighet i en sådan situation, den bara uteblev! Jag kände ingen som helst rädsla. Visst kan en sådan händelse få mig att komma ur balans och ramla av, även i fortsättningen, men om jag inte ger hästen signalen att jag också tycker att det är något läskigt, så reagera den ju inte lika kraftigt.

Strax därefter galopperade vi upp för en backe och det kändes bara riktigt kul!!! Och för ovanlighetens skull lät jag *****rida före då, annars brukar jag föredra att ligga i täten när vi galopperar. Coolt

Helt fantastiskt! Kunde inte i min vildaste fantasi tro att en sådan förvandling var möjlig! Tusen, tusen tack

Kram
****

2017-03-19 17:56:58 - Johanna, E-postadressen är dold

Underbara du(inlove)
Hypnos gör mig hel, glad och positiv. Hungrig på utmaningar och livet. Att leva här och nu är så jag vill leva. Inga rädslor och ingen ångest. Jag är på god väg och mår toppen efter hypnos.
Jag upplever klara färger i underbara toner, vilket också har fått mig till att måla, tro de eller ej8-).

Alla borde pröva hypnos. Det är något magiskt som händer. Det är helt fantastiskt underbart. (star) Jag kan och kommer aldrig förstå hur du lyckas, men du är bäst!(heart) Jag hoppas fler förstår vad hypnos är, så alla får chans till ett lyckligt liv. Det är vi alla värda. Du är bäst Maria och du hjälper så otroligt många. Jag hoppas du aldrig slutar med vad du gör. Utan dig hade jag inte mått bra.(heart)(flower)(heart)(flower)

"You can't fly with broken wings"

2017-02-22 07:07:38


Jag kom till Maria för att få hjälp med min självkänsla! Jag tyckte inte om mig själv och pressade mig hårt när det gäller det yttre, aldrig smal nog, aldrig fin nog, aldrig bra nog oavsett vad jag tig mig för! Jag gick på två sessioner och mår nu bättre än nånsin! Jag behövde bearbeta saker i mitt tidigare liv som påverkat mig att tro att jag inte var bra som jag är! Nu älskar jag mig själv inifrån och ut och är redo att ge mig ut i livet och även visa mina barn att vikten av att älska sig själv är nyckeln till ett glädjefyllt liv! Jag behövde förlåta mig själv och andra i mitt liv för att komma dit jag är idag! Det har varit en resa med upp och nergångar, men nu i slutändan värt ALLT (heart)tack Maria för din vägledning och hjälp!

2016-11-15 21:13:51 - Odsål

Efter första gången jag var hos dig Maria, var syftet viktminskning, men jag har fått så mycket mer. Jag slutade röka hur lätt som helst och jag kände mig annorlunda. efter 3 gånger märker jag super stor skillnad. påverkas inte av andras åsikter längre och känner mig piggare och starkare. Nu har kaffet rykt också och portionerna har blivit mindre och det viktigaste av allt att känslorna inte styr mitt ätande (heart)(inlove)

2016-11-04 19:51:48

Du har ändrat mitt liv. Igår pratade jag med mamma. Istället för att ha taggarna utåt så var jag lugn och vi hade ett vuxet och väldigt kärleksfyllt samtal. Jag kände hennes kärlek till mig och min till henne. Sötsuget är kvar men det är hanterbart utan tvekan. Jag har velat gå ut och gå varenda dag sedan jag var hos dig. Jag vet int vad du har gjort om jag ska vara ärlig. Men jag kommer vara dig evigt tacksam. Jag ler varje dag och känner mig oerhört rofylld. Personer kommer inte åt mig längre. Tänkte lyssna på USB:t jag köpte för att påminna om sockersuget, räcker det med en gång i veckan? Eller hur ofta? Stor stor kram och jag längtar till nästa session.

2016-08-25 10:50:52 - Evelina

Nu äntligen börjar det bli resultat från hypnosen hos dig! Ingenting jag inte mår bra av får komma nära min kropp! Jag äter bara det jag vill och behöver. Och jag äter inte mer än jag behöver.
Jag har haft semester nu i somras och har haft en del fusk då. Men av den enkla anledningen att det inte ofta funnits bra alternativ att äta (kul att köpa en sallad med tomat o gurka o en köttbit för hutlösa pengar, sen kan man inte gå en sommar utan glass, en marknadskaramell eller vad det nu kan vara).
Jag har inte brytt mig nämnvärt om hur jag sett ut iheller, jag har inte haft hetsen och nära till gråten för hur jag tycker att jag har sett ut.
Idag ställde jag mig på vågen och den visar 5 kg mindre. Trots fusk.
Ska strax hämta måttbandet också, mest för att jag är så jäkla nyfiken!
Och det har faktiskt hänt utan nån vidare träning. Orken har inte funnits för det.
Min mage är hel, inga smärtor längre. Så fantastiskt skönt är det! Man känner sig komplett på nåt sätt! Tack så jättemkt Maria! ❤
Nu ska jag fortsätta göra samma sak och må ännu bättre! Tjohoo!

2016-08-16 11:58:46 - Vicky Persson

Att sluta röka utan abstinens eller utan att ens sakna det var en dröm jag trodde var omöjlig. Jag har försökt sluta så många gånger men alltid trillat dit igen. Mest troligt för att det var värsta inbördeskriget i kroppen. En del som sa "rök inte" och en del som sa "jag skulle kunna döda för en cigg nu..".
Men efter att varit hos dig Maria, så känns det som om det var i ett tidigare liv jag rökte. Har förvisso bara varit rökfri i en vecka men eftersom det inte ens har varit svårt eller jobbigt så är jag inte speciellt bekymrad över att jag skulle börja röka igen! Så stort tack för hjälpen!!

2016-06-22 21:44:51 - Stina, E-postadressen är dold

Jag känner mig redan mycket lättare och lugnare. Jag har gått igenom två dagar utan att bli uppstressad en ända gång. Tack så mycket!

2016-05-06 18:22:54

Min fbstatus idag! Får använda av dig! Tack igen!

Känslan av att kunna fixa i trädgården medans getingar surrar runt en utan att kastar mina redskap, skrika eller springa!
Hypnoterapi äger!!!

2016-05-01 17:56:10

"Jag har gått ner 6kg på 3 månader och sedan jag började lyssna på din skiva kontinuerligt fortsätter det att visa nedåt på vågen , utan att jag egentligen gjort någon större förändring. Jag äter tom oftare . Reflektionen är att jag tål födoämnen bättre nu än jag gjort tidigare .Jag är mer tolerant mot omgivningen och rör mig lättare ..jag har stort förtroende för dig som terapeut"

2016-03-13 20:07:18 - Agneta Ekfeldt, E-postadressen är dold

Har varit flygrädd och höjdrädd så länge jag kan minnas. Jag har dock flugit vid tillfällen som varit viktiga för mig. Då har jag varit nervös flera månader innan och ibland t.o.m. haft ångest. Det har också hänt, att jag ”hoppat” av och skyllt på annat. Dessutom har jag haft svårt att åka hiss. Var hos Maria en endaste gång och undrade hur jag skulle kunna bli hjälpt genom hypnoterapi. Hur det gick till förstår jag än idag inte. Några dagar efter mitt besök hos Maria, ”kom jag på” att jag åkte hiss! En hiss som hängde utanpå och där man såg gator och hus bli allt mindre och mindre. Jag åkte 20 våningar tror jag och tyckte bara det var ”fräckt”. Först förstod jag inte att jag vågade detta, men kom på att jag varit hos Maria och det är den förklaringen jag har! Strax därefter blev jag bjuden på en resa till Gran Canaria. Jag såg verkligen fram emot det och var inte ett dug orolig innan. Därefter har jag flugit ett flertal tillfällen. Jag är numer aldrig orolig innan och det är som att jag inte ”bryr mig” längre. Kan kännas som kill-i-magen bara. SÅÅÅÅ om du är flygrädd och det hindrar dig från att leva: Gå till Maria! Är sååå tacksam över att jag gjorde det. Kan numer LEVA och inte bara ÖVERLEVA!

2016-03-12 20:21:28

"Men jag vet inte vad jag ska skriva, kan ju inte förklara det.... känns som jag aldrig rökt och som en enorm lättnad. Kan inte förklara med ord.....Kan verkligen inte förklara det, väldigt konstigt men kan inte.... har verkligen försökt att beskriva men det går inte

2016-03-10 15:29:36

Asså...... Maria! Vi kan inte med ord beskriva vilket fantastiskt jobb du gjort.......... Du har fått en man från att ligga på golvet o kräkas till att flyga....... De mest sorgsna ögon till att stråla........ Till att se sig själv o att vara så stark att han nu känner att han är förälskad i livet! Vi tackar dig för att du finns!

2016-03-04 08:48:15 - Åsa Åkesson

Hej!!
Den 18/2 körde jag in på Marias parkering, tog ett djupt andetag och tänkte, vad gör jag här. Hypnos!!???
Hur ska detta kunna hjälpa mig som rökt i 37 år.
Knacka på och Maria öppnade (vilken underbar människa)(inlove)
När Maria var klar med mig och jag körde hem, (VAD HAR HÄNT) jag var som i en BUBBLA, jag var lugn, positiv och allt kändes så skönt och jag var inte RÖKSUGEN:)
Jag fattade inget, vad hade hypnosen gjort med mig???
Vaknade på morgonen dagen efter och hade inget röksug, så skönt.
Efter en vecka var jag hos Maria igen, men det var helt annorlunda. Maria fick upp mycket från när jag var liten.
Jag har sökt efter bekräftelse och ömhet, men......
Jag var tvungen att ta mycket ansvar och att vara stark(det blev många tårar och mycket känslor som kom upp)
Men det som är viktigt är att jag varit RÖKFRI i 15 dagar(star). Har inget röksug utan det som kan komma upp är vanorna(telefonen ringer, då reser man sig för att gå ut och ta ett bloss) men visst ja, jag röker ju inte längre:)
Stort tack Maria för din hjälp.(heart)
Vill bara nämna att min dotter också varit hos Maria och har varit rökfri i 8 dagar(inlove)

2015-12-30 22:02:02 - Marie , E-postadressen är dold

Hej Maria. Jag önskar alla kunde förstå vad hypnos kan göra. Det går inte att förklara utan det måste bara upplevas. Det är som om allt som tynger en bara lyfts bort och man är fullmatad med positiv energi när man kör hem. Kram och gott nytt år, vi ses (heart)

2015-12-19 07:57:19 - anita skov, E-postadressen är dold

När jag gick från dej har jag bara.Har inte sovit
så gott på länge och vakna med ett smilet på läpparna.Jag vet inte vad
som hände med mej igår
Kan inte sluta att le
och känner mej mera nöjd
med mej själv
Du är helt fenomla och duktig på att få mej tro på mej själva att jag också kan
Jag bara säga Tack så mycket att du finns .önskar fler kunde få känna samma känsla som jag har
TACK (heart)(heart)

2015-12-08 14:55:56 - Mariane sörensen, E-postadressen är dold

Detta är bara så underbart , var hos Maria den 2/12 för andra gången för ångest. Hade en önskan om att kunna förmedla mej till nära och kära ärligt och uppriktigt utan att känna att jag inte kan vara ärlig, nu är det inte så svårt längre är så underbart att kunna prata utan att känna det kan jag inte säge eller göra för då blir det problem .
Fann också en del saker som mina föräldrar gjort av om tanke , men det blev inte så i mitt liv , önskade glädje och nu bara flyger fjärilarna om kring .
Tack tack du fina människa för att du valde att arbeta med detta så jag kunde bli fri
Så Maria du är bara bäst bara älskar att vara hos dej och resa i mitt innre (heart)(heart)

2015-11-24 23:17:20 - Evelina

Idag satt jag på en föreläsning om personligt ledarskap, om hur jag blir ledaren i mitt eget liv. Jag tänkte SÅ många gånger på dig, på det du gör.
Jag har sedan ditt besök börjat sova gott om nätterna, jag säger ifrån när jag behöver, utan att skämmas. Jag slipper dagarna då jag kunde bryta ihop av ingenting. Jag tar för mig, jag syns. Jag tillåter mig att vara viktig.
Jag grät på föreläsningen idag. Tänkte på hur jävla jobbigt allt varit, men hur lite det berör mig nu. Det har varit, det är inte jag idag. Idag är jag den jag är, som jag alltid borde varit innan.
Tack. Tack! (heart)

2015-11-20 15:13:31 - anita skov, E-postadressen är dold

Sen augusti till dagens datum har gått ner total 10 kilo.det är hjälp med hypnos.Och inget sug av socker eler läska
helt magiskt att kunna må så bra i knä och ryggen
Du är otrolig fantastiskt att få en att ändra betedden Tack för hjälpen annars det man gått med ständig värk Så Tack för hjälpen(heart)(star)

2015-11-10 19:22:58 - Mariane Sörensen, E-postadressen är dold

Ringde Marian akut i söndags och fick komma på kvällen med en stor ångest lämnade Maria i ett lyckorus och värdens träningsvärk om jag nu mådde bra i går så är det inget mot vad jag gör idag (heart) längtar tills nästa gång jag ska träffa Maria
Om ni går och bär på olika känslor som tynger er tveka inte ta kontakt
Marian är bara bäst
Kram till er alla

2015-11-03 13:26:07 - Tacksam

Vilka olika känslor som jag upptäcker varje dag efter jag släppt det som jag hade i bagaget. Det är både lite skrämmande och otrolig härlig känsla att kunna vara en person i stället för 10 andra. Tack för att du visade mej vägen så att jag kan leva normalt liv
Och slippa ta tabletter för ångest
Tack av hela mitt hjärta att du vara där och räddade mej från att gör något dumt
Du är helt suverän och duktig på hypnos

2015-10-24 20:23:17 - Marie

Jag var hos dig för några månader sedan. Min uppväxt kantades av mobbing och en pappa som försvann ur mitt liv när jag var 3.5 år. Min relation till min mamma har aldrig varit bra och idag har jag ingen kontakt med henne heller. All sorg och tunga år har varit en tung börda att leva med. En fruktansvärd värk som jag dragits med i tio år är nu som bortblåst. Det känns som du fick min tunga ryggsäck att lätta och det är först för några dagar sedan som det sköljde över mig vilken skillnad det är. Jag har varit så van vid smärta o sorg att det tog ett par månader innan jag fattade att det faktiskt var borta. Idag gör jag saker jag aldrig skulle gjort för ett år sedan och nu kan jag börja leva igen. Jag kommer definitivt tillbaka och jag tackar dig av hela mitt hjärta.(heart)

2015-10-07 13:33:38

Sen jag var hos dig i söndags säger jag bara Wow!vilken känsla av harmoni och lugnt inom mig!
Och bästa av allt är att andra ser det också och jag kan se mina smilgropar
Tack så mycket att du fått mej att må så bra
Du är super bäst och duktig. Önskar fler kunde känna den känslan jag känner.
Kommer att boka tid för boosta mig längre fram och jag kommer att rekommendera dej till alla
Andra.
Så jag säger bara Tack
Du bäst

2015-10-02 20:44:12

Hej Maria!
På söndag är det 1 månad sen jag var hos dej för sockerberoende, idag har jag mätt min kropp. och har sammanlagt minskat 31.5 centimeter!!! Alltså en linjals fett har försvunnit? Efter jag var hos dej har inget sötsug uppstått, har provat en kaka men sockret smakar inte gott, mackor som varit en svaghet äter jag bara 1 grov om dagen, ingen läsk,inga kakor,inget godis, inga söta youghurtar. I stort sett äter jag vanlig mat men mindre, det liksom sköter sig själv. Idag känner jag att jag har ett normalt synsätt på mat. Må detta fortsätta och jättemycke TACK för hjälpen. Du får gärna skriva om detta men inget namn. Än en gång tack o många kramar från mej
Hälsningar

2015-09-13 17:30:24 - Inger

Lite chockad över hur snabbt du löste det:O jag har hört mycket gott om dig,men en sak är säker DET MÅSTE UPPLEVAS (heart)
Tack från botten av mitt hjärta

2015-09-07 09:42:45 - En lycklig son & mamma

Vi har under många många år kämpat med problem hos vår gosse, STORA problem som påfrestat familjen otroligt! Vi har blivit bollade hit o dit av vården men ingen har kunnat hjälpa oss. Alla bara rycker på axlarna o säger "jajja det löser sig med tiden" Vi började känna panik att "den tiden" börjar ta slut i tålamodsväg, men vad gör man inte för sina barn?
Jag fick tips om att kontakta dig Maria o efter lite velande fram o tillbaka blev det så :) Med facit i hand är det ett av det bästa beslut vi som familj har tagit!! Problemen är som bortblåsta, vi har en överlycklig 10-åring som skrattar som aldrig förr o springer på lätta ben. Efter hoppar vi föräldrar minst lika lyckliga (heart)(heart)(heart) Tusen miljoners tack att du "fångade" upp oss från branten vid stupet. Önskar så jag kunde skänka dig världen i guld för det är du värd(heart)
Tack för att du hjälpte oss alla att njuta av livet till fullo igen o andas utan tyngder (heart) Du är grym (heart)

2015-09-05 09:55:00 - Evelina, E-postadressen är dold

Stort tack till dig Maria, det du gjort med mig, mitt inre är magiskt! (heart)
Den här ballongen du pratade om som man kanske kände av, den känner jag väldigt tydligt. Jag känner mig tom och trött på ett helt nytt sätt. Jag vet att det är för att det nya sättet att leva och tänka gör sig klart att ta plats.
Jag tar varje dag som den är och känner mig mer positiv. Jag tar ingen skit, jag tillåter ingen att göra så jag känner mig liten och otillräcklig.
Senast igår tjoade jag och sjöng inför främmande människor, häromdagen sa jag ifrån på mitt jobb när jag blev trampad på.
Förut skulle jag suttit där tyst, utan att synas och höras, bara accepterat som det var. Fastän jag visste att det var fel.
Jag lovade mig själv i hypnoterapin att älska mig själv, att ställa upp för mig själv.
Jag tror det börjat lossna.
Jag märkte också hur det är på väg, hur mycket jag samtidigt har kvar. Mitt i allt stoj inför andra blev jag trött.
Man kan jämföra med när en blivande 1-milslöpare börjar sin resa, de tar en kilometer åt gången, man kan helt enkelt inte mer. Man blir för trött.
Efter mer träning tar löparen sig an en kilometer till.
Jag vill tacka dig för det du gör!
Hypnoterapin är magisk, så mycket kärlek du ger tillbaka i våra trasiga liv.
Jag ska inte springa milen, vad jag vet nu, men jag ska släppa tillbaka livet och kärleken för mig själv.
Tack, tack, tack! (heart)(heart)(heart)

2015-09-04 12:26:35 - Yvonne, E-postadressen är dold

Hej Maria!
Vill tacka dig för den hjälp du har gett mig. Efter att i hela mitt liv varit slav under maten så är jag nu, efter två gånger med dig, herre över mig själv :D!!
Svårt att förklara hur det gått till men jag är dig evigt tacksam och jag håller så sakta på att fylla ut "tomrummet" efter maten med annat och den rutinen har börjat sätta sig nu. Helt fantastiskt!! Ser fram emot att höra av dig när du gått din utbildning i höst (inlove)!! Ha det gott!!(heart)

2015-08-20 16:59:44 - Cecilia Lindskog, E-postadressen är dold

Detta är rätt häftigt!
Häromdagen satt jag ute på skolan i samtal med rektorn och drack kaffe.
De hade glass där som drog till sig getingar.
Och hör och häpna jag satt där utan några bekymmer och det var till och med en som satte sig på tröjärmen!
Utan att det bekymrade mig.
Rektorn frågade efter ett tag om jag ville att vi skulle flytta oss och utan tvekan sa nä då det behövs inte.
Men sedan sa hon att hon inte ville sitta med dem så vi bytte bord.

Tusen tack Maria innan dig var jag så rädd så att jag utsatte mig själv och andra för fara genom paniken som gjorde att jag kastade mig ut ur en körande bil för att jag upptäckte en geting, kastade mig ut från en stege en gång.
Och förutom faran med fobin så hindrade den mig från väldigt mycket.
Helt ofattbart att det är så effektivt.
Jag hade svårt att tro på att det skulle kunna hjälpa så mycket!!(heart)

2015-08-16 09:33:16 - Kerstin

Efter många år med övervikt och dålig självkänsla tog jag modet till mig och ringde dig,Maria.
Givetvis har det inte hänt så mycket med vikten än, men allt känns lättare. Jag rör mig lättare, jag skrattar ofta och lättare, och ser fram emot att komma tillbaka till dig. Kommer att boka tid varje år så länge jag lever

2015-07-16 21:04:51 - SP

Hej Maria! Jag mår bra nu och det är jag så glad för! :)

2015-07-15 15:51:54 - Torbjörn Svensson

Hejsan!
Jag vet inte om du minns mig? Jag var hos dig förr förra sommaren!
Jag mår hur bra som helst ,livet är så stabilt och lugnt.
Jag fick en Flashback när jag såg din annons i lokaltidningen och kände att jag ville skriva till dig!
Ha en skön sommar och gläds med din framgång (flower)

2015-07-11 14:08:03 - Stefan

Tack för ett trevligt bemötande Maria!
Idag är det 4 veckor sedan jag var hos dig sista gången, har aldrig tidigare känt så här. ;) vad i hela friden gjorde du?
Kände redan vid första besöket att jag var förändrad och nu blir allt tydligare för varje dag som går. Känner en enorm tacksamhet
S

2015-07-11 14:02:24 - Sara

Så förundrad över upplevelsen:D
Det är nog något av det bästa jag gjort i livet ...ett ord som skulle kunna känneteckna mig nu är LUGN (inlove)
Tack från botten av mitt hjärta
Sara

2015-07-08 19:54:50 - Eva

Jag känner mig starkare, klarare och är nu stolt för att jag är jag. Underbar känsla! Visst kommer det lite svackor då och då men detta har vuxit sig fram efter jag varit hos dig. För vissa tar det lite tid.Många varma kramar

2015-07-05 11:17:20 - Frida/Maria


Hej Maria!
Det känns faktiskt lite konstigt, fast skönt! Det är svårt att beskriva. Idag har jag gjort en massa ärenden med båda barnen och inte kännt mig stressad en ända gång!! Det är en väldigt skön känsla! Kom på mig själv att jag satt och log i bilen :D
Jag är så glad att jag tog tag i det och gick till dig!
Tack så mycket!! (heart)

2015-07-05 11:09:23 - Carina /Maria

2015-06-23 21:05:38 - anita, E-postadressen är dold

Vilken Wow efkter efter en månad utan socker helt magisk
Du är helt fanktasik att du har fått mej inse att jag inte behöver dett giftet
Jag kan baraa säga tack så från mitt hjärt skall sprida dett attt där finns hjälp att få
Du helt underbar och fantasikt att få en att det går att ändra sig. du komma att ha en specil plats i mitt hjärta(heart)(star)(flower)

2015-06-05 15:41:04 - Victor

Fantastiskt hur snabbt och behagligt det kan gå att bli av med så jobbiga känslor! Jag kan lova att jag kommer rekommendera hypnoterapi och din praktik varje gång jag träffar någon som mår psykiskt dåligt. Ta väl hand om dig!

2015-06-05 11:57:17

Hej
Det helt magisk har försökt att sluta med socker så många år. Så kommer man till dej en gång. Har inte haft något sug eftet socker vilken härlig känsla och inte vara speeda av socker
Tack frän botten av mitt lilla hjärta
Du super duktig på att få bort dett onda

2015-05-21 07:38:54

Jag känner enorm tacksamhet, att du inte gav dig, att du sa att det kommer att funka. Ändå har jag svårt att vara helt övertygad, det känns lite hokus pokus! Men faktum kvarstår, jag har inte haft hjärtklappning, inte ens en rodnad - ingen ångest. Bör då beskriva hur det var innan, det kändes som om jag skulle få hjärtinfarkt...att mitt ansikte skulle explodera av hettan...men de senaste dagarna...nada! Jag tackar dig från djupet av mitt hjärta, och jag lovar att berätta hur det går när jag talat framför en grupp av människor - kommer det att fungera även då?! :-)

2015-05-02 08:32:00 - anita, E-postadressen är dold

För ett år sen komma jag till dej för att få hjälp
Det var en underbar och magiska resa
Och igår jag på borsten
Hos dej det känslan man går inte beskriva man måste uppleva det själv
Önskar fler får uppleva det
Tack dej Maria för alla hjälp du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta(star)

2015-04-30 07:21:07

Det känns lite overkligt
Har inte känt ngt sug eller behov av att äta godis eller kakor, det är liksom inget jag har behov av mer
Känner mig gladare och mer bekväm med mig själv

Trodde aldrig att jag skulle bli av med sockerdjävulen men det har jag äntligen blivit känns mycket friare
Tack så mycket. Kram:D

2015-04-27 21:18:12 - Sara

Maria! ...nu har jag landat lite sedan min hypnos för snart två veckor sedan och börjar vänja mig vid nya öppnare känslor i min kropp! Jag fick hypnos för sockerbegär/-beroende och jag kan bara säga WOW ..jag är helt otroligt chockad och överväldigad över hur jag märkt av min hypnos. Jag har för första gången i mitt liv gått 10 dagar utan någonting *sött*gott*onyttigt* !!!
Det mest otroliga är hur jag verkligen känner att jag inte vill ha och hur äckligt godis smakar i munnen (provade nämligen stoppa en Ahlgrens bil i munnen och snabbt åkte den ut) . Jag mår dessutom så mycket bättre efter vårt möte Maria, jag är glad och lättsam igen och huvudvärken och tröttheten har gett vika! Jag har på mina 10 dagar i mitt nya liv tappat 3 kg och mår super! Det är ju för tusan inte ens jobbigt! Mat äter jag helt plötsligt regelbundet, och väljer omedvetet bort ohälsosamt helt per automatik. Det är som om inget av det mindre sunda ens finns, jag ser inte det! Att välja bort socker faller naturligt och det är inte ens någonting jag medvetet väljer! Socker, godis, chips och allt annat skräp har precis som jag önskade vid vårt möte blivit likt havregryn för mig! ...inget jag skyndar mig 5 min innan affären stänger för att hinna köpa eller stannar och suktar efter i affären! Du har förbättrat mitt liv Maria och jag mår så bra! Amazing! Enda frågan jag ställer mig är... Varför gjorde jag inte detta tidigare! Du är fantastisk(heart)

2015-04-26 16:55:35 - anita skov, E-postadressen är dold

Tänk om andra kunde känna på denna av hypnos och medium vilken känsla man har ikroppen

2015-04-26 11:01:32 - Ann

Jag har upplevt det mest omtumlande jag någonsin tror mig uppleva i livet :O
Jag har varit i terapi hos Maria :) 3 ggr gick jag och så förvånad jag känner mig , att på 3ggr (2månader) bli av med ångesten jag haft i 20 år , känns som ett mirakel (heart) ni som är tveksamma ,rädda eller bara undrande
Gör det !! Det är värt varenda krona (inlove)

2015-04-11 11:53:59

Omtumlande, frigörande, känns som jag är pånytt född .

2015-04-07 10:11:09

Godmorgon ville bara berätta att idag passerade jag -20 kg utan att banta kram(inlove)

2015-04-06 14:43:21 - Birgitta Servin

Hejsan Maria försökte skriva i Din Gästbok på Din Hemsida men Jag fick inte det att Fungera .Så jag skriver här nu. Tacksam att Jag fick 3 st Session hos Dej Jag mår så Fantastiskt Bra i Själen nu och Huvudet är med och Tynger inte Längre Du Jobbar på ett Proffsigt sätt i Hypnoterapi och Jag är Dej så Evigt Tacksam Kramizz F Birgitta Servin

2015-04-06 14:19:26 - Maria

Maria Fredholm du har nog ändrat en hel del hos mig som jag inte riktigt förstått, men det börjar kännas, hela mitt sätt att tänka och känna har påverkats utan att jag märkt det. Jag måste nog träffa dig igen

2015-04-05 21:05:51 - Micke

Har mått dåligt halva mitt liv men efter endast 2 sessioner med Maria är jag äntligen glad, lugn, säker, trygg ja allt du kan tänka dig. Maria är nog den absolut varmaste och mest underbara människa jag hittills träffat! REKOMMENDERAS!8-)

2015-03-15 11:03:51 - Lotta

Oberoende av vad problemet var
Mår jag mycket bättre själsligt
Jag kan bara varmt rekommendera terapin

2015-03-08 21:23:14 - Mia

Maria, du är helt fantastisk!! Du möter en med sådan värme och trygghet. stort tack för all din hjälp :)

2015-03-01 12:56:39

Hej
För ett år sen kom jag
Till dej första gången för hypnos mot rökning men det blev mot mina hjärnspöken.
Jag trodde aldrig att dom skulle försvinna innan jag träffa dej.
Vilken resa det har varit. Nu mår jag bra och har ett självförtroende .
. Tack så jätte mycket för att du hjälper människor hitta rätt här livet
Du är super duktig på att få folk att må bra. Önskar att fler får hjälpa av dej
Jag skall rekommendera dej föra alla jag kan
Tack från mitt djupaste av hjärta.
Och grattis namnsdagen

2015-02-12 19:59:11 - Birgitta Servin

2015-02-03 12:30:03 - Cecilia Lindskog, E-postadressen är dold

Måndagen 2/2 2015
Idag är det en vecka sedan jag fick hypnos mot min getingfobi.

Det var en mycket intressant och spännande upplevelse.
Jag hade redan innan besöket rejält satt mig in i vad hypnos innebar och jag hade även "tränat" hemma med sleep hypnosis som finns på youtube.

Jag gick till hypnotisören Maria Fredholm i Höör.
Redan innan själv sessionen, när Maria berättade om hypnos och vad det var kände jag mig påverkad. Det vill säga jag upplevde redan då att jag gick in i trans och jag fick bita mig i läppen för att bli av med transkänslan och komma tillbaka till medvetande stadiet.

Under sessionen tog Maria mig tillbaka till olika barndomsminnen varav ett där jag var mycket liten och blev rädd för en spindel på väggen, samtidigt som det kom en stor fluga.

Efter det upplevde jag inte de andra minnena om getingar som jobbiga, de hade lättat enormt.

Så här en vecka efter känner jag vid tanken på getingar och surrande ingen ångest alls!
Vilket känns helt otroligt!
Dock har jag inte stött på någon geting ännu på grund av årstiden förstås.
Men jag känner inte längre någon oro inför kommande säsong.

Kan det vara så enkelt att den korta stunden med Maria botade mig!?
I varjefall känns det himla bra.

Och om detta stämmer så är det väldigt lustigt att getingfobin INTE alls grundade sig i getingar utan en spindel och en fluga.
Kan ju tillägga att jag inte alls är rädd för spindlar.

Uppföljning kommer!

2015-01-22 16:08:42 - Ebba

Tack för allt Maria. Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag känner mig förändrad. Jag känner mig bättre, jag känner mig stolt och lugn. Detta är tack vare dig, sluta aldrig upp med det du gör!

2014-12-18 08:04:05 - Krister

Var hos dig för några år sedan.
Tänkte att vad kan detta göra för mig? Ibörjan märkte jag inte så mycket men nu står jag här starkare o säkrare än jag gjort på många år.
Hur kunde jag känna så som jag gjorde tidigare? Ja det är kanske inte så konstigt då jag levt med en förälder som själv hade en jobbig uppväxt (men att det påverkat mig i så stor utsträckning trodde jag aldrig)
Det är aldrig försent så ta tag i det redan nu!!
Tack Maria för din hjälp
Mvh Krister

2014-12-07 10:23:35

Det är helt sjukt!! Idag red jag utan att va rädd!!! Kan inte sluta skratta! O min älskade häst är så glad o possitiv, inget trams. Kan inte va lyckligare än vad jag är nu!! Tusen tusen tack!!!!!!

2014-12-02 07:28:35 - J A

Hej:)! Jag måste bara tacka dig för att du valt att hjälpa människor. Jag är så otroligt glad och tacksam varje dag för att min panikångest endast är ett minne för mig idag. Jag har gjort saker som jag aldrig tidigare orkat gå igenom. Jag har funnit ett lugn inom mig som jag alltid försökt hitta. Jag kan inte riktigt förklara min känsla men den är underbar. Tack goda du! Tack!♡

2014-11-30 13:47:00

Hej Maria!
Det känns jättebra. Har hittat ett lugn & ser på livet ur ett annat & bättre perspektiv. Helt fantastiskt att hypnos kan göra en sån skillnad.
Tack för att du hörde av dig!

2014-10-05 11:23:10 - Jessica, E-postadressen är dold

Känner sån oerhörd tacksamhet IDAG. Kriget är över. Kriget som härjat inom mig i så många år att jag inte ens kan nämna en ända dag förutom dagarna när mina 3 barn föddes då jag kännt ren och skär Lycka! Jag är 37 år gammal och IDAG har jag hittat HEM! Jag är Hemma och jag mår bra och jag är Lycklig. Jag känner inget hat mot mig själv. Ja, varje dag är en ny challenge och visst förekommer konflikter men jag HATAR inte Jessica längre och jag hatar inte Kroppen jag bor i! Jag får inte Ångest när jag vräkt i mig hela godis påsen fast jag bara skulle ta några bitar. Jag behöver inte straffa mig själv för det längre. Jag får inte ångest över vad Andra ska tycka om mig om jag gått upp ett kg eller 2 eller 5. Jag har bra dagar och jag har mindre bra dagar...men jag KAN nu bryta mig ur cirklen som ibland försöker dra mig in i det svarta hålet igen. Jag ser LJUS! Där är alltid ljus någonstans och jag kan ta mig dit precis när jag vill. Jag är inte rädd längre för jag vet att jag är Bra precis som jag är och jag behöver inte någonannas approval för det. Jag Vet! Vägen har varit lång men jag Lyckades och jag är på väg mot bättre och bättre mående varje dag.
Hopplöshets känslan är ett minne blott för NU vet jag att det Finns HOPP! Och detta är Tack vare KBT som påörjades när jag bodde utomlands och din Hypnos Maria. Man kan inte förklara känslan av det. JAg var skeptisk i början men jag har alltid trott på det. Befrielse är vad det är. Att äntligen vara fri från fängelset i sin egen kropp! Jag är så oerhört Tacksam till dig Maria, på något sätt har du hjälpt till att ge mig Livet tillbaka! TACK (heart)

2014-08-14 17:44:19

Den 2 juni stannade jag bilen utanför ditt ställe, tog ett djupt andetag, knackade på och funderade samtidigt starkt på vad jag gett mig in i. Hypnos!?! Hur ska det kunna hjälpa mig, mitt sötsug och ätande?!? (Ca 20-25 kg ska
bort ).
Idag ca 2 månader senare är jag nästan i chock. Vad har hypnosen gjort med mig? Jag har blivit glad, pigg, målinriktad och väldigt bestämd över att "jag är prio 1". Viktmässigt är jag inte i mål än, men imorse visade vågen -15,2 kg. Jag har som sagt en bit kvar till jag är i mål, men en annan sak som jag även måste lyfta, är att det inte varit/är jobbigt att gå ner i vikt. Det blev snabbt en del av min vardag att äta bra/nyttigt o motionera 3-4 ggr/vecka. Inte snabbt, inte långt... Men jag gör det :-) o det har gett resultat!!TACK MARIA för hjälpen !!

2014-08-14 09:40:52

Goda vänner tipsade mig om hypnos och jag blev genast nyfiken. Ett liv utan panikångest är något jag i väldigt många år önskat mig, men aldrig vågat tro på! Men efter första besöket hos dig, var de som något tungt inom mig plötsligt var borta. En känsla jag inte kan beskriva, men som är helt magisk:) En otrolig känsla som bara måste upplevas! Jag vet inte hur jag ska tacka dig ordentligt.. Jag önskar fler vore lika underbara som du!♡♥

2014-05-27 15:32:46 - vinnare

Boostade min självkänsla och har aldrig mått bättre (inlove)

2014-05-27 15:31:11

4 månader utan cigaretter :) kunde aldrig gett mig själv en bättre present(flower)

2014-05-07 08:01:02 - Lars A

sen jag var hos dig för ett år sedan har jag inte haft så kraftiga Panikångest atacker. Allt känns lättare och mina vänner säger att jag ser pånytt född ut.
Det var inget konstigt att vara i hypnos utan bara otroligt skönt!
Önskar dig lycka och framgång/ Lars

2014-04-30 14:53:48 - Anna Svennson

3 år som rökfri idag
Tack för de!

2014-04-28 08:04:18

andra besöket och nu fattar jag vad hypnos är
Tack kära du!!

2014-04-28 08:02:13

Full av energi!
Får mer gjort nu än jag fått på många år
Tack

2014-04-17 08:20:39

Aldrig mer snus!! Fick ett nytt liv!! Nu inne i stark förändring och ny kraft. Din terapi skulle jag gått i för tjugo år sedan om jag bara vetat!!
Gått upp några kilon utan snuset.. Äter inget socker, låter det ha sin gång. Rosslet i halsen är bort

2014-04-15 07:44:08

Jag mår toppen.Sover gott. Apt igårkväll och ingen oro imagen vågade säga mina synpunktertrevligt men bestämt. Livet är härligt
Mvh

2014-03-24 11:12:54

Jag gick till dig, Maria, för mitt sockerbegär! Har i många år haft ett enormt sockersug och har kunnat äta choklad till middag! Ingen visste och ingen förstod, eftersom jag är en smal person så var det alltid någon reaktion när jag försökte tacka nej till den där kakan, jag blev bjuden på, eller den goda pastan eller det fina vinet!
-men ta!!! VARSÅGOD! du bantar väl inte? du som e så smal?
Jag har nog försökt sluta med socker och allt vad som hör därtill som triggar igång min kropp, MEN ALDRIG LYCKATS! Suget har varit alltför starkt!
Genom åren(snart 50 fyllda)har detta naturligtvis orsakat min kropp massor med problem! Inflammationer i hela kroppen, värk, trötthet, humörsvängningar osv, osv....
Tänkte att jag då i Januari skulle prova hypnos.....trodde inte speciellt på detta! Vadå? Ett sinne som inte jag kan styra? Jag kan väl styra allt?
Men ack! Det fick jag äta upp! :)
Efter det att jag varit hos dig, Maria, har jag inte ens varit sugen på choklad eller något sött överhuvudtaget!
Kan inte fatta att det är sant! Vet inte vad du gjort men jag är helt fri! Fri som en fågel! Fri att själv välja mitt liv, vad jag äter och hur jag ska må!....OCH SEN KUNNA STÅ UPP FÖR DET! Stå upp för mig själv, lugnt och säkert! Människor runt omkring mig förstår och har stor respekt eftersom jag själv har en helt annan säkerhet och ett lugn att vänligt men bestämt tacka nej! Jag har fått ett helt nytt liv, som innebär ingen värk, ingen inflammation, inga humörsvängningar och mår sååå bra som jag aldrig någonsin gjort!
Vad du har gjort går inte att förklara i ord! Tack Maria!
Världens lyckligaste!

2014-03-24 09:35:28 - cristel, E-postadressen är dold

Är en sån som oroar mig för allt nytt, vilket får mig att fullständigt blockera mig att inte tänka på något annat än det nya jag ska göra. Önskan att bara göra utan att "ällta" allt om och om,,,, har funnits där och när jag gick till Maria fick jag hjälp med att bara vara. Jag duger som jag är, behöver inte låtsas att jag är mer än mitt äkta jag och framförallt behöver jag ingen annans bekräftelse än min egen.En obeskrivlig känsla av inre ro och ett helt nytt lugn som kommer lite efter hand. Små saker smyger sig liksom fram med ett annat ljus och en helt ny klarhet. Fick rensat en massa gammalt som låg och skavde inombords utan att jag visste att det fanns där.
Kram till dig Maria <3

2014-03-20 15:33:52

Hej min vän sitter på kajen i solen och tänker på dej att telefonsamtal kan ändra mitt liv .undra vad jag hade gjort om jag inte slåt det telefonnr.hade jag tagit mitt liv eller hade jag forfarande varit ledsen och arg
Så min kära vän från allra djupaste av mitt hjärta Tack och många kramar du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta

2014-03-13 08:28:28 - Lena stålberg

Tack Maria för att du hjälpte mig att få upp gammalt skit i mitt undermedvetna Jag har jobbat många år med att läka mitt inre och frigöra mig !! Efter hypnosen så kom det .. jag mår så bra nu och känner glädjen i mig på djupet Jag är äntligen fri

2014-03-11 10:44:29 - Marie Hansen, E-postadressen är dold

Hej!
Efter mitt första besök hos Maria så gick jag därifrån med en massa nya underbara känslor och fina inre bilder. Längtar till nästa gång vi ska ses.

2014-03-10 09:18:01

Jag skrattar och känner mig glad

2014-02-28 15:19:41

Hej! Tänkte berätta lite om mina möten med Maria. Att komma till Maria förändrade mitt liv totalt! Gick dit för att få hjälp med att sluta röka men upptäckte saker som satt djupt rotade i mig. Jag mådde riktigt riktigt dåligt efter första sessionen o hade en hel del att ta itu med. Jag grät o grät o blev väldigt lätt irriterad o aggressiv. Ville absolut inte träffa folk. Rökningen ja den fick vänta, mina demoner var viktigare i detta nu. När jag andra gången kom till Maria så var jag fortfarande nedstämd o tyckte allt var pest, började stortjuta så fort jag såg henne. MEN jag gick därifrån med väldigt lätta fötter o jag var sprudlande glad. Något hade lättat från mitt hjärta. Mina demoner var borta! Bokade in ett tredje besök o denna gång för att än en gång ta itu med rökningen. Jag ropar inte hej än för det har bara gått 1 dag sen jag var där. Även om jag konstant tänkt på cigaretter så har jag en helt annan känsla i kroppen o jag tror på mig själv. Jag ska klara det! En annan sak som Maria hjälpt mig med är att introducera mig i Kolloidalt Silver. Jag har en sjukdom som heter Hidradenitis Supporativa, enkelt beskrivet jag får enorma bölder i ljumskar, armhålor o på skinkorna. (Ni får gärna googla detta o se vilket "helvete" vi med denna sjukdom kan ha.) Jag började med att spraya så ofta jag kunde på min böld på skinkan som var stor som en pingisboll, på natten lade jag en kompress genomdränkt med KS o jag tog en hutt KS varje morgon. 11 dagar senare var min böld nästan obefintlig o jag hade inte fått en enda ny. Brukar få minst 3-4 stycken varje vecka om inte varje dag som det varit de senaste månaderna. Vissa saker går knappt att förklara o framförallt inte att ta på, men vad det nu än är som gör dig så magisk Maria så fortsätt!!! Du är fantastisk! Tusen TACK!

2014-02-10 21:05:25 - Adrijana Causevska, E-postadressen är dold

Hej!Ja jag funderade längeeeee på att sluta röka! lovade mig själv gång på gång men det blev inte av :) jag insåg att jag behöver hjälp! då bestämde mig för hypnos (det var mysko o spännande)
När Maria var klar med mig, och jag är på väg hem, så sa jag att jag hade cigaretter i fickan, då sa hon att jag skulle lämna de hos henne, det tog emot men jag gjorde som hon sa! Hon sa att jag behöver dem inte länge att jag var nu rökfri!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och idag är det tre veckor sen dess och jag är så glad, så glad för min skull, att kunna sluta röka efter 30år! Tack Maria!

2014-01-04 15:32:31

Är rökfri sedan 1,5 år tillbaka & det med hjälp av Maria <3 Har tagit hjälp av Maria igen för att få ett lugnare inre :) Lämnade mottagningen med ett djupt andetag o ett lugn i själen. Tack Maria för att du o hypoterapin finns!

2014-01-01 21:14:12 - Kristin Stadler

Har fungerat kanon Maria, tillsammans med Bodil har det har blivit så bra. Lugn och fin och inget socker och mjöl på 6 dagar. Hipp, hurra va vi e bra!!

2014-01-01 20:42:53 - MI

Jag kan liksom inte ta på det. Jag reagerar annorlunda.Det känns skönt lugnare jag blir inte lika arg längre

2014-01-01 20:30:07

Glatt Mail från tidigare Rökare"Tack för hjälpen.
Detta året avslutas rökfritt och det Nya Året börjar jag med att vara Rökfri
Tusen Tack

2014-01-01 20:26:32

Hejsan!
sitter hos mina grannar och tro det eller ej men jag är helt lugn.Tidigare skulle jag haft en oro bara genom att umgås med andra även om jag känner dem el ej. Känns riktigt bra. (detta var min tredje gång hos Maria och visst märkte jag något dom andra ggr också, men nu är det extra tydligt) Tack!

2013-12-28 18:22:33 - Mariane

Hej hej! Ville bara skriva lite här , är nu rökfri sedan 14dagar sedan , då var jag hos Maria och fick hypnos, magiskt är vad det är har provat sluta tusen gånger med alla medel dom finns att köpa utan ett lyckat resultat, sen träffar jag denna magiska Maria och vipps så är röksuget borta , lugnet består och känslan av välbehag är fortfarande kvar . Tack du magiska kvinna för att jag fick komma till dej . Så alla ni som tänker sluta , ring Maria och vipps så är ni rökfria .

2013-12-28 12:10:34 - Therese

Hej hej :) vill bara uppdatera dig om att d går jättebra.. känns nästan som jag släppt tanken på ciggaretter helt.. tänker knappt på d.. tycker att min man luktar SKIT :) tack så hemskt mycket för att du gör detta så mycket lättare :) lugnet sitter fortfarande kvar :)

2013-12-17 22:26:54 - Kristin Stadler, E-postadressen är dold

Tack Maria,
för den trygghet du gett mig redan efter vårt första möte och nu väntar jag med spänning på processen som är igång efter vårt andra möte.
Kan verkligen rekommendera dig och din behandling.

2013-11-05 15:57:38 - Ronny Jönsson

Hej Maria
Hoppas allt e bra med dig, idag är det 2 månader sedan jag va hos dig o inte en cigarret har jag rört
Knappt en lagt en tanke på de, jo när någon har varit ute o rökt o så tänker dom inte på att dom ”LUKTAR SÅ DJÄVLA ILLA”
De har man själv gjort
Tack än en gång för att jag slippa lägga tankar på att räcker dessa cigg tills imorgon

2013-10-27 21:02:17

Hej!
Du får såklart använda mina ord!

Däremot funderar jag på några saker.
Under själva hypnosen, vid minnesbilderna av kompisar och tjyvrökning etc, minns jag att jag kände att jag var tvungen till absolut uppriktighet. Då kände jag också att det låg en bra protest i de där blossen. En protest mot föräldrarna.
Men jag kände mig stark och gick en egen väg både mot kompisar och föräldrar. Det gick inte att ljuga under hypnosen alltså...

Haft en stark känsla av att kroppen har dunstat bort gifter. Detta höll på till i fredags ungefär. Nu känns det som ett starkare men lika känsligt jag är på väg fram. Tror mina steg ser säkrare ut redan.

Har gjort lite PR. Det hör nog av sig Sockholmare, kanske du har ngn duktig kollega där?

2013-10-27 20:57:53 - M F

Hej Maria!
Livet förändrades. Snusar aldrig mer, men kroppen har inte riktigt fattat det.
Har fått lägga på ett kol själv, det sker inte automatiskt. Men det sker!
Smaker och dofter har redan blivit starkare, och jag känner mig stark hela jag. Sovit som en sten och vaknat tidigt, utvilad... Inte självklart alls för mig!

Tack är ett väldigt litet ord!

Många hälsningar
M

2013-10-04 11:09:18 - Michael

Hej Maria och stort tack för din hjälp. Var en stor skeptiker och trodde inte alls på hypnos. Har nu varit rökfri i tre veckor efter att ha varit en storrökare i 43 år! Kan verkligen rekommendera ett besök hos dig! Hälsningar Michael

2013-09-30 21:10:30 - Anki

Tack Maria! Har nyligen gjort bästa flygresan sen jag blev flygrädd för 7 år sedan. Nu kan jag tryggt flyga flera gånger, härligt:). Kan varmt rekommendera detta.

2013-09-29 09:38:21

"Hej Maria, oj vilken kanondag jag har haft på kursen idag. Det fanns ingen som jag reagerade på där. Satte mig även brevid gamla chefen . No problem!!! Känns härligt. Tusen tack för behandlingen, den kändes kraftfull. Ses snart igen... Kram

2013-09-26 10:47:28 - Mattias Löfstrand/ Maria F

Jag kände mig lite yr eller kanske snarare yrvaken efter att jag hade
> varit hos dig . Detta gick ganska snabbt över
> samma dag och det kändes väldigt bra under torsdagen. Dagen efter på fredag
> kändes det verkligen toppen, jag fick gjort väldigt många saker, som jag
> skjutit upp, och jag ringde även två samtal som gick mycket bra och där jag
> kände att min kommunikation fungerade riktigt bra och var tydlig. Under helgen
> och även påföljande vecka betade jag av saker som jag inte hade gjort under
> sommaren och det kändes också roligt istället för jobbigt att göra dem. Det är
> nu också så att jag ser fram emot att göra saker som jag tidigare sköt upp,
> direkt istället, vilket gör att jag inte har något att tänka på och vara
> orolig över, utan jag blir i större harmoni och nöjdare med mig själv. Förra
> veckan och denna vecka flyter också på i rätt riktning och jag har nu inget
> som ligger efter mig längre, vilket känns skönt, i stället kan jag nu ligga
> steget före och ta initiativ, istället för att ligga efter. Det gör också att
> jag blir mer nöjd och är i harmoni med mig själv och är trevligare samt vågar
> pröva på nya situationer, vilket är härligt. Så just nu är allt bara bra med
> mig och jag är säker på att min känsla kommer att hålla i sig framöver!
>
Jag vill
>tacka dig väldigt mycket för den hjälpen som jag fått, efter bara två
> sessioner, och jag hoppas att fler vågar att pröva detta för att kunna
> förändra sig själva!
>
>
> Vänliga hälsningar,
>
> Mattias

2013-09-25 21:59:16 - Göran Melleryd, E-postadressen är dold

Maria har ett mycket stort hjärta och stor kunskap. Hon brinner för det hon gör och är mycket proffesionell!
Jag rekommenderar henne helhjärtat!
Kram

2013-09-24 09:41:03 - Tommy

En helt underbar människa som verkligen gör allt för att hjälpa andra. Tusen tack för all hjälp jag har fått av dig :)
Många kramar

2013-07-12 10:36:39 - Susanne Brandin, E-postadressen är dold

Tusen tack för igår Maria!
Somnade gott igår utan sömntablett vilket inte har hänt på väldigt länge. Var så härligt avslappnad och lugn och idag känner jag mig fylld av energi igen. Efter att under lång tid känt mig så dränerad på energi är det helt fantastiskt att efter terapi med dig få känna hur det bubblar i kroppen av glädje, energi och ork. Tack!!

2013-06-29 10:02:39 - Ulrica Kronberg, E-postadressen är dold

Wow! Säger jag bara, angående gårdagens hypnoterapisession hos dig igår!
Efter att jag i månader och åter månader levt med ständig ångest och oro som jag inte fått bukt med (har provat det mesta, alltfrån samtalsterapi till healing till you name it), men känslan av powerful energi, styrka,glädje och euforisk harmoni som jag fick genom sessionen hos dig igår, den!!!
Har vaknat idag, utsövd, pigg, glad, lugn, trygg och lycklig.
Vilken underbar känsla!! Jag är helt frälst i hypnoterapi, och har bestämt mig för att bli hypnoterapeut jag också. Du är min förebild Maria!! Varmt tack, både för sessionen igår, och för att du är den underbara, härliga och varma person som du är!! Tack!!

2013-05-23 06:03:09 - Torbjörn, E-postadressen är dold

Tack än en gång Maria! Vår senaste session har redan gett effekt och det känns toppen.Varför ska man slösa tid och energi på människor som inte vill en väl?

2013-04-18 17:02:16 - Sanna Ohlsson, E-postadressen är dold

Jag måste tacka så himla mycket för min tid hos dig! Är precis hemkommen från 3:e och sista gången. Att få nå toppen av avslappning och kunna ha möjligheten att ta tag i sitt liv på detta sättet, de e något jag rekommenderar till alla som har problem med något. Jag kan hantera alla situationer lugnt och sansat och tänka efter en extra gång innan jag gör eller säger något. Jag mår så bra när jag nu fått bort de dåliga genom din hypnos. Tack Maria! Detta var ovärderlig ! /Sanna Ohlsson

2013-03-11 11:46:17 - Cristel, E-postadressen är dold

Jaha, var det så här det skulle kännas var tanken efter första mötet..... Efter hand har mötena med Maria fått mig att kontrollera och blockera mina tankar på ett obeskrivbart sätt.
Från att ex. vara rädd för lösa hundar (och då pratar vi inte vanlig rädsla utan fullständig panikångest och skakningar i hela kroppen)resulterade i att när jag möter en lös hund så sätter jag mig på huk och hälsar!!!!!! En fullständig omöjlighet för bara en vecka sedan!
Hela tiden upptäcker jag små förändringar i vardagen som tidigare begränsat mig till ett "normalt liv"
Tack!!!! underbara Maria <3<3

2013-02-28 22:20:45 - Dan

Hej,
Sedan 31:e januari har jag varit snusfri och jag förstår fortfarande inte riktigt vad som hände och hur enkelt det gick att sluta med hjälp av Maria.
Jag har slutat en gång innan med snuset själv och kommer ihåg den abstinensen man hade i flera veckor/månader och hur jag ersätta snuset med annat (Whiskey en onsdagskväll, det hade jag ju förtjänat...). Jämförelsevis är det som natt och dag med Marias hjälp.
Jag måste erkänna att jag var väldigt nervös vid första tillfället och jag visste inte alls vad jag skulle vara med om. Men Maria förklarade och guidade väldigt snällt mig igenom och fick mig att känna trygghet. Efter sessionen så gick jag förbi en soptunna och bara slängde dosan – extremt behaglig känsla. Någon vecka senare hittade jag en dosa när jag städade bilen, hade inget behov längre och bara slängde den dosan också. Det är så skönt att vara av med behovet på riktigt, en befrielse. Tro mig, det är inte samma sak att sluta själv – då har du fortfarande inte gjort av med behovet även om du ”slutat”.
Vid andra sessionen jobbade vi lite med självkänsla och självförtroende och det var inte sista gången jag gick till Maria – det kommer bli fler tillfällen eftersom frågan är - vad kan hypnosterapi mer hjälpa mig med?
Kram

2013-02-05 17:26:41 - Elisabeth, E-postadressen är dold

Känner redan hur lugnet harmonin infunnit sig, du är en klippa

massor kramar

2013-01-17 22:40:57 - Nette

Ångest och globuskänsla är borta tack vare hypnoterapin. Har i åratal plågats av detta, gått till kurator/ psykolog och sjukgymnast och efter ETT besök hos Maria så är det borta. Hypnoterapi är överlägset. It rocks! =)

2013-01-02 12:05:27 - P.H.

Hej och Gott Nytt År på er alla där ute i vårt avlånga land som har problem med snusberoende. 1 år har nu gått sen jag blev botad. Gör som jag ring Maria och boka tid, själv trodde jag inte ett dugg på det men eftersom så många har skrivit in till Marias Gästbok och berättat hur dom blivit botade så måste man bara ge Maria en chans att bevisa att hon har rätt och kan bota detta TOTALT onödiga begär som LUKTAR ÄCKLIGT och bara kostar en massa pengar, ja och inte lite pengar en dosa snus om dagen a: 55 kr X 365 dagar = 20.000 kr. För 20.000 kr Äter, Dricker o Roar jag o Frugan oss i 4 veckor på Lanzarote, så HALLÅ alla ni med problem slå Maria en signal hon hjälper er jag lovar. Sitt inte nu och säg ja ja Jag ringer i morgon, vill du sluta så ring nu. Så är det inte bättre att ha 4 veckors underbar semester med Frugan än att alltid jaga snus och lukta ÄCKLIGT ur Munnen. Men HALLÅÅÅÅÅ var ligger problemet vem vill betala 20 Tusen om Året för att lukta illa ur Munnen.
TACK Maria för din hjälp o en stor BJÖRN KRAM till dig.

2012-12-29 00:38:57 - Elisabeth, E-postadressen är dold

Hejsan!
Vill bara berätta att jag nu varit rökfri i tre veckor utan abstinens förstå hur härligt detta är, sover som en stock om nätterna och jag äter inte hysteriskt, jag mår fint. har slutat röka tidigare men haft förfärlig abstinens inte kunnat sova ordentligt och ätit hela tiden. Tack snälla för hjälpen, är så glad för att det fungerar med din hjälp <3, förstår inte hur men vad gör de när de fungerar :) massor med kramar

2012-12-28 19:48:17 - Birgitta Carlsson, E-postadressen är dold

Hej Maria,
Är nu rökfri i 3 månader, och tänker på så många gånger som jag har försökt att sluta röka, men efter 2 besök hos dig är jag rökfri, men tanken har funnits, men den går lika fort över, och är helt utan abstinens, konstigt, och är så
stolt över mig själv, Tack Maria

2012-12-16 12:39:52 - Jens D

Tack Maria!

Efter två sessioner så är jag en väldigt glad och lycklig person igen! Är häftigt när man tänker att man kan få bort dåliga känslor av att gå tillbaka till ung ålder och radera det som får en att reagera som man gör.
Igår när jag gick hem från tåget så kände jag mig så glad och kände att det finns inget som kan stoppa mig nu!

Tack Maria!!!

2012-12-14 13:08:14 - Krisse

Hej, vill bara berätta om min flygnoja som Maria hjälpte mig med :)) Ett problem som kommit på senare år och blivit värre och värre. Men efter två träffar med Maria åkte jag mot flygplatsen med lugnet i behåll. När vi skulle inta våra platser, var de ändrade, så jag fick sätta mig hos några okända istället. När jag skulle titta ut genom lilla fönstergluggen, var den rent igen immad. Då fick jag plocka fram min 4cl. Jäger och svepa den för att lugna ner mig. Under resan fick jag lyssna på killarna vid min sida, som pratade oavbrutet om jobb, förlossningar, jakt mm. Det kändes som de fick mig att koppla av med allt sitt snack. Så det blev ett tack för hjälpen till dem när vi landat, så de förstod att det inte var en allkis de hamnat brevid. På tillbakaresan planerade vi att gå ombord i bättre tid, för att försäkra oss med att inte sitta tillsammans. Det gick bra ända tills jag tittade ut och kontaterade att vi hamnat precis vid vingen, alltså ingen utsikt alls. Men otroligt nog kände jag mig lugn ändå. Jag till och med var och besökte den pytte lilla toan ombord. Så ett Hjärtligt Tack till dig Maria!!

2012-12-11 20:22:32 - nöjd fd snusare

Morning Maria. Hoppas läget är bra med dig, själv så är vi på semester. Det är bättre att sitta på playan med en öl i handen i +26 än att ha en snöskyffel i handen i -10 eller hur? Jag har inte lyckats fixa nya kunder till dig, Spanska folket är svåra att övertala, men jag har berättat för dem hur du bota mig och dom tror oxå du kommer från en annan planet. Ha det gott o Kram på dig

2012-12-05 06:52:47 - charlotte Deden

Efter att ha levt och varit socker och godisberoende sedan tonåringen så tog jag slutligen hjälp av Marias kunskaper och underbara engagemang. Varför gjorde jag inte detta tidigare..? Strunt i det. I dag 8 månader senare, har jag fortfarande, inte ätit en enda godisbit!! Helt fantastiskt. Känner lukten, ser godiset, ser andra äta och plocka lösgodis. Men, det inte mig i ryggen!? Känns jättekonstigt, men också underbart skönt att inte känna mågot som helst sug efter godis!! Du som funderar på att he dig, göra en investering i dig själv - kanske ett nyårslöfte? Prova detta. Prova på hypnos!

2012-11-09 16:34:01 - A

Två besök var allt som behövdes för att bli av med sockerberoendet, fantastiskt.

2012-10-25 09:10:03

Nu när jag sitter o tänker ,tänker jag också på,att det har gått ett helt år sedan jag var hos dig första gången och var väldigt självdestruktiv och skar mig själv..Är så glad för att jag vågade komma på hypnos..Har ju icke skadat mig själv i ett helt år <3

2012-10-09 08:04:41 - Maria

Hej Maria,

Tänkte att jag måste höra av mig! Tack snälla för en mycket spännande upplevelse! Kan berätta att jag några dagar efter mitt ”besök” hos dig
faktiskt sover! Helt otroligt!
Känner att du givit mig verktyg och förklaringar – tror dock innerst
inne att jag nog visste, men inte kunde komma vidare. Men detta är
lite coolt; att jag numera sover gott! (vaknar en och annan gång, men
somnar om igen!)


Tack igen, Maria! Och vi hörs nog fler gånger!

Varma hälsningar

Maria

2012-09-19 21:49:05 - Marie Wester, E-postadressen är dold

Jag har så många upplevelser hos Maria och var och en har varit fantastiska på sitt sätt,, och skapat otroliga förändringar,, Tack Maria för allt <3

2012-09-19 11:43:27 - Sara

Jag kom till Maria på grund av många saker, och min första "session" låste upp saker i mitt undermedvetna jag inte ens visste fanns där. Som att jag levt 22 år och trott att min mamma varit ledsen för att hon blev gravid med mig. Maria hjälpte mig och direkt efter kände jag hur jag kunde andas, och jag hade inte ens känt trycket som legat på förut. Det var så skönt och jag ser fram emot att få hjälp med alla mina hjärnspöken.
Tack Maria för ditt fantastiska arbete!
/Sara

2012-09-12 20:09:12 - Ronny & Ann-Marie

Vi instämmer med så många andra, helt otroligt vi har nu varit rökfria i 1½ respektive 2½ månad, har inget sug efter denna vita pinne som tidigare hade en enorm makt över oss.Helt ofatbart. Tusen tack Maria

2012-09-02 18:51:28 - Lotta

Lugn, trygg och harmonisk. detta känns riktigt bra. Fattar inte riktigt vad som hände, men det är väl det som är meningen( medvetna sinnet är ju ett korkat sinne) Tack

2012-09-02 18:49:12 - Snusfri

Helt fri utan minsta antydan till abstinens, det här är magiskt
/ Hans

2012-09-02 18:48:04 - Anna

helt klart otroligt. Har inte rökt en cigarett sen jag var hos dig och det är nu 2 månader sedan.

2012-07-08 10:37:01 - Lotta Lenander

Hej Maria!Jag har idag varit rökfri i tre veckor och är mycket stolt över det! Mao har jag inte tagit ett enda bloss sen jag var hos dig.Tack för hjälpen// Lotta Lenander

2012-06-29 15:04:37 - Leif Svensson

Hej Maria
Nu har jag varit snusfri i drygt 6 veckor. Jag känner ingen särskild längtan efter snuset heller. Det som dessutom har hänt är att min kaffekonsumtion har fått sig en rejäl törn. Det smakar helt enkelt inte så bra längre med kaffe. Någon viktökning har jag inte heller fått, står kvar på samma vikt som innan utan att i övrigt ändrat på min livsstil.

2012-05-31 18:26:08 - Lotts, E-postadressen är dold

Så stark nu. Tack Maria knivskarpt idag!<3

2012-05-23 15:34:41 - Lena Mårtensson, E-postadressen är dold

Hej och Tack Maria! nu har jag snart varit rökfri i 2 månader efter 38 års rökande. Det var tredje gången som jag försökte sluta röka. Jag ska väl inte säga att det har varit lätt alla gånger men med lite vilja har jag inte haft och ska inte ha återfall igen. Efter hypnosen kände jag att det var lättare att stå emot den lille rösten i huvudet som ville att jag skulle "ta ett bloss". Så tusen tack för hjälpen

2012-05-16 18:49:07 - stefan

14 veckor fortfarande inget snus, fan vad det går lätt när man har en sån karaktär som jag har ( plus lite hjälp från Maria Fredholm)

2012-05-15 08:15:00 - Carina Andersson, E-postadressen är dold

Har varit hos Maria för min panikångest, och nu har jag varit och åkt båt mellan Helsingborg/Helsingör. Detta har varit omöjligt för mig innan..Härlig känsla när man klarade av det. Har även ingen oro i kroppen när vi är ute kör på utflykter. Ser fram emot när vi ska köra längre på vår semester. Varit 2 gånger för att få mig att sluta röka oxå, och det går frammåt. Igår rökte jag bara 1 cigarett och idag imorse av "vana" tände jag en cigarett, men släckte den direkt. Har lite sug, men jag har ju oxå varit storrökare i många år, så är ju mycket av vana man ska bli av med oxå. Men ser fram emot en rökfri sommar...Kramar till Maria och hoppas du får en bra dag....kram

2012-05-14 06:57:29 - maria

har försökt så många ggr att sluta röka.Mitt sista hopp stod till dig och döm om min förvåning när jag efter andra gången som jag var i hypnos helt släppte tankarna o suget efter cigg. Det är nu 3 veckor sen o inte en enda gång har suget funnits där. Jag börjar tro på det du säger " att i hypnos finns inga som helst begränsningar, man kan gå hur långt som helst" . Jag är så tacksam / Maria

2012-05-13 21:55:54 - jrs

Kan varmt rekommendera Maria om ni vill sluta äta godis! Som storätare av detta gift, har jag efter hypnosterapin endast ätit 1gång på 6v! Stolt över både mig själv och Maria!

2012-05-03 07:15:46 - Inga-Lill, E-postadressen är dold

Det är inte ofta jag kommer ihåg mina drömmar men inatt drömde jag om sessionen hos dig igår. Det var som att uppleva den igen och det kändes verkligen som om det blev ännu mer förstärkt :)
Det ska verkligen bli spännande att se hur detta påverkar min vardag, det känns super!
kram

2012-04-30 21:50:42 - Aydin Darchini, E-postadressen är dold, www.mindcontrolhypnosis.se

Fick hypnos av Maria i helgen och kan bara säga "UNDERBART". Redan innan jag ens träffat Maria hade jag fått känslor av trygghet och tillit till henne. Att få bli hypnotiserad av Maria var underbart. Har aldrig känt mig så trygg och avslappnad. Som att jag tidigare haft svårt att slappna av med andra hypnotisörer så var detta kanon för mig. Maria hjälpte mig att få bort en gammal ilska som länge störd mig. Tusen tack fina vän =).. KRAAAM

2012-04-29 11:36:09 - Annika Pustak, E-postadressen är dold

Måste bara få berätta! Jag har kommit i kontakt med Maria av en "slump" för ett bra tag sedan...Nu förstår jag att det inte var någon slump utan en öppning för att kunna leva mitt liv fullt ut, utan massa begränsningar som legat i mitt inre och styrt mig genom olika rädslor och minnen...Jag var hos Maria för första gången igår, Jag har lidit av Fibro Myalgi, ångest och diverse andra sjukdomstillstånd i nästan 20 år. Jag har isolerat mig totalt under det sista året och hade när det var som värst t.o.m tankar på att ta mitt liv... och när jag skulle iväg för att få min behandling igår kunde jag nästan inte "stå" på mina fötter min kropp värkte mer än vanligt. Med blandade känslor tog jag mig till Maria, jag var förväntansfull, rädd, skeptisk...Sagt och gjort vi satte igång med behandlingen och det jag upplevde under behandlingen kan jag inte beskriva med något annat ord än ett enda stort"WOW", Jag var färdig med min behandling och när jag kommer ut på gatan känner jag INGEN smärta i min kropp, brukar ALLTID bara göra det jag "måste" och sedan så snabbt det bara är möjligt, hem låsa dörren så ingen ser mig...När jag står där på gatan känner jag mig plötsligt FULL av ENERGI, hela min kropp kändes nästan tyngdlös och jag började promenera mitt i Göteborg vartvisste jag inte, jag bara gick och gick med ett stort leende på läpparna och kände mig totalt fri...min övre del av ryggen har alltid kännts som om jag inte orkat hålla upp den, jag kommer på mig själv med att jag går med en helt annan hållning rak o fin och jag ville bara skratta högt! Inte nog med detta när jag kommit hem med bussen kunde jag inte gå hem!( Jag som skyndat mig för att komma hem så fort som möjligt så ingen ska se mig) Gick och satte mig mitt på vårt torg på en bänk och bara njöt av varje andetag, tittade på människor där satt jag bara i över en timme och bara njöt av varje sekund,jag var sprängfull med energi och bara lycklig!!!Energin jag fått i min kropp och framför allt glädjen spred sig i varje fiber i min kropp, jag kunde känna det fysiskt och kände att det jag gått igenom i behandlingen, hade släppt sitt grepp, den "gråa sörja" jag gått oc kännt, var bara BORTA och jag kände mig bara FRI!!! Hela kvällen förflöt i samma bana, jag grejade här hemma, som jag inte har gjort på väldigt länge om jag inte varit absolut tvungen...Nu var det inga problem, vips så var allt färdigt...Jag skulle bara skriva en liten kommentar här, men det känns som om fingrarna går av sig själva, jag kan inte sluta dela med mig av vilken enorm kraft detta var för mig. Jag vaknade imorse och känslan finns kvar, jag vill ut och gå, träffa människor, njuta av dofter...jag är fortfarande fylld med samma energi så det bubblar inom mig!!! Jag ska tillbaka till Maria för att fortsätta för jag vet att det finns fler saker som "sitter" fast i mig, men nu vet jag också att jag kan bli FRI!Maria, Du är fullkomligt "grym" på det du gör och jag är så tacksam för att jag fick förmånen att träffa på dig, Nej nu kan jag inte sitta här så länge till, ska ut och ta en promenad, jag har inte ont ett dugg i min kropp utan vaknar med exakt samma känsla som jag hade igår...Det bubblar som sagt...Nu vill jag bara skratta högt! Det ABSOLUT bästa val jag gjort i hela mitt liv! Har du inte prövat detta så GÖR det! Jag lovar, det förändrar hela ditt liv! Ja...den lilla kommentaren, blev som sagt en roman, HAHAHA!!!!

2012-04-13 20:43:59 - Lotta, E-postadressen är dold

Efter ett besök hos dig fick jag hjälp att förändra mitt liv. Du hjälpte mig att hitta min motivation att åter börja träna o röra på mig samt att sköta min kost o hälsa. Har redan tappat i vikt o längtar efter mina träningar när jag inte är där. Det du gjorde va helt magiskt o väldigt kraftfullt! Jag ser verkligen fram mot mitt nya aktiva o sunda liv, o är SÅ STOLT över både dig o mig. Kan bara rekommendera Maria varmt! Kram

2012-04-10 20:55:36 - sofia

kan bara säga att efter många år av orolig mage och olika mediciner så har ja nu mera en lugn mage och Behöver inte ha koll på var toa finns hela tiden

2012-04-04 18:44:15 - stefan

Idag är det 2 månader sen jag gick på hypnos terapi Hos Maria Fredholm för mitt snusberoende, ett beroende som jag haft i nästan 40 år och aldrig lyckats bli av med. Jag trodde inte i min vildaste fantasi att hon kunde hjälpa mig, och fattar fortfarande inte att det hjälpte. I 2 månader har jag varit HELT fri från snus och jag har inte haft några som helst problem med abstinens eller andra biverkningar.
Än en gång tack för hjälpen Maria, och till alla ni som har några som helst laster eller problem, ta kontakt med Maria, Tror nog hon löser det mesta.

2012-04-04 13:52:22 - G

Hej
Sökte till Maria för att sluta röka,men under hypnosen var där mycket annat i vägen ur mitt förflutna som kom upp.Det fick vi först ta tag i.Nu
har jag varit hos Maria 3 gånger och är fortfarande inte fri från cigaretterna men har kunnat dra ner jag börjar även känna mig mer stärkt inombords.Så jag lyckades inte att bli rökfri inte ännu i varje fall.Men en sak är säker Maria går verkligen in för det hon gör.

2012-04-03 22:42:30 - Peter

WOW! Vilken kick man fick igen efter detta! Känner mig gladare och tryggare i mig själv än jag har känt på väldigt länge! Tack Maria för du gav mig glöden tillbaka i mig själv och mitt liv! kram

2012-03-29 17:22:44 - ingela

Tack Maria för att du fått mig att ta tag i min motion. Jag ser fram emot den varje dag och längtar efter den dom dagar jag har satt som vilodag. Hypnosterapin hos dig har verkligen satt fart på mig. Innan tröttnade man ganska fort på att vara duktig men nu längtar jag efter att få röra på mig. Love you so much för det du plockade fram i mig. Jag kan verkligen rekommendera dig till alla som behöver. För mig fungerade det i alla fall.Kram kram

2012-03-29 11:24:12 - Lotta, E-postadressen är dold

Varje gång jag lämnar Maria har glöden i ögonen väckts igen och energin börjat snurra, högst beroendeframkallande!/ Lotta

2012-03-29 00:08:54 - B-M

Ni som är emot hypnos: TESTA DET!! Jag känner mej lugnare och mer tillfreds efter behandlingar hos fantastiska Maria. Det gör underverk! Tack än en gång Maria<3

2012-03-28 09:17:51

hej på er allihopa:)
Det har nu gått några månader sedan jag var hos Maria..Jag tog kontakt med Maria för att bearbeta mitt förflutna och för att bryta mitt självdestruktiva beteende som jag haft sedan tonåren.Kan med glädje och tacksamhet till Maria säga att mycket har ändrat sig i mitt liv efter dessa två möten..jag har blivit snällare mot mig själv både fysiskt och psykiskt..också har jag lättare för att prata ut och dela med mig av min långa resa i mitt förflutna:)Du som läser detta inlägg och kanske mår dåligt över något,kan jag bara säga att det är värt att ta kontakt med Maria..även om du är rädd,nervös eller uppgiven,för det var jag också..och se bara hur långt jag har kommit i min resa:)kommer absolut att komma tillbaka till Maria och få lite påfyllning av positiv energi då och då;)Tack till underbara dig Maria/Kram

2012-03-24 19:46:51 - Lisa, E-postadressen är dold

Resan har bara börjat o önskar att den får fortsätta mot slutet=starten på ett ångestfritt liv!

2012-03-21 15:24:10 - P H

Hej alla ni som fuderar på att testa Hypnos.
Jag var absolut en av dom största motståndare till det. VADÅ HYPNOS LÖJLIGT LÖJLIGT. Men eftersom så många har blivit hjälpta till ett bättre och sundare liv så måste jag bara testa det. När jag kom till Maria första gången med mitt snusberoende så tala jag om för henne vad jag ansåg om Hypnos. Men OJ OJ OJ vad fel jag hade, nu 3 månader senare kan jag konstatera att mitt snusberoende är som bortblåst. Men det stanna inte bara med detta. Jag har alltid varit väldigt lat av mig och träna på gym det finns bara inte och vi ska inte tala om alla extra kilona som kommer krypandes. Då kom jag att tänka på Maria, hon kanske kan få mig att börja träna och tappa några onödiga kilo ( ca 25 kilo = Fy alldelese för många onödiga kilo ) Nu är du väl KORKAD tänkte jag men jag måste testa. Vad du sedan har gjort med mig Maria fattar jag inte men nu tränar jag 4 dagar i veckan på Gym sedan 2 månader + att man börjar tappa kilo. Till er alla som fuderar på att testa Hypnos kan jag bara säga GÖR DET jag vågade och är så oerhört tillfreds och nöjd med livet. Så Maria jag kan inte mer än BUGA och TACKA för all hjälp som jag + många andra fått. TACK FÖR ATT DU FINNS MARIA.

2012-03-07 21:00:21 - stefan

Fyra veckor, fortfarande inget snus och inte det minsta sug efter skiten heller. Nu känns det som man klarat att sluta snusa efter nästan 40 år.
Än en gång tack så mycket för hjälpen

2012-03-06 22:16:24 - Millan

Oj oj oj.....
Vilken härligt känsla att få byta kropp med min mamma i tanken, och sen tillbaka... det var en häftig upplevelse. Att få bearbeta hemska minnen, och sedan kunna släppa dem. Jättehäftigt.
Maria - YOU ROCK!

2012-03-06 22:14:03 - Camilla

Maria Maria....
Så häftigt. Jag har alltid somnat vid ratten... sen jag var hos dig för 4 månader sen har jag inte haft minsta problem. Det är UNDERBART!
Tusen tusen tack... du har räddat liv!

2012-03-06 21:58:40 - Mikael, E-postadressen är dold

Hej Maria !
Har under flera år jobbat intensivt med att utveckla mig själv. Har haft en väldigt svår barndom med svek, förlust av mina föräldrar, alkoholmissbruk och sexuella övergrepp. Har kompenserat med att vara duktig och göra karriär. Det fungerar ett tag men sedsn går det inte att fly längre. Demonerna från det förflutna hinner ikapp och du måste ta itu med det. Du har varit ett väldigt viktigt steg för mig på vägen. Du har på ett otroligt kärleksfullt sätt hjälpt mig att bli helt klar över vad som hänt i min barndom. Har alltid varit rädd för vad jag skulle hitta där. Den rädslan är borta nu. En storm av känslor kom upp men som någon har sagt "vägen till ljuset går genom mörkret i alla dess former". Idag mår jag betydligt bättre. Är på god väg att läka mina skador som jag burit med mig hela livet. Stort tack
/Mikael

2012-03-05 19:39:15 - Marina, E-postadressen är dold

Hej Maria!
Jag kom till dig som en osäker tjej med dålig självkänsla. Efter att ha gått hos dig redan under tiden som du utbildade dig till Hälso Coach till att idag vara en certifierad hypnoterapeut så har du förändrat mitt liv drastiskt. Idag kan jag stolt säga att jag är en stark och otroligt motiverad kvinna med inget att förlora och en massa att vinna. Jag är dig evigt tacksam och är oerhört glad för att du kom in i mitt liv och finns där för mig.
All my Love

2012-03-03 10:16:18 - Carl-Johan, E-postadressen är dold, www.paxtecum.se

Hej Maria och Tack!! Jag har under en ganska lång period försökt sluta snusa efter att ha hållit på i bortåt 35 år. Ingenting har fungerat tillfredsställande. Jag har alltid börjat igen. Humöret har varit största problemet, ingen ville vara i min närhet under de perioder jag höll upp med snuset. Arg, snarstucken och irriterad hela tiden...Nu har det gått två veckor sedan jag var hos dig och blev hypnotiserad, och allt är som bortblåst. Inget sug, ingen ilska och irritation...Jag vet inte riktigt vad det är du har gjort men jag har slutat snusa och det fungerar. Tack Maria!! CJ

2012-02-25 08:55:20 - Gitte , E-postadressen är dold

Hej Maria
var tveksam till att detta skulle hjälpa mig,men hallå det gör det ju. Glad pigg och inte ens lite röksugen, helt sjukt forstår inte än hur du gjorde. tusen tack

2012-02-24 20:59:39 - Lena

Hej Maria! Var och testa hypnos hos dig i ef.middags. Jag var väl ganska skeptisk till att jag skulle reagera på något över huvudtaget, vet ju hur speedad jag är i min tankeverksamhet och att jag inte släpper in någon.....hahaha. Men redan när jag körde ifrån dig så kände jag mig konstig,så trött,dränerad,yr och en analkande huvudvärk. Nu sitter jag i min soffa och är så fruktansvärt trött och har huvudvärk. Känns som om jag gråtit i flera timmar. Något har i alla fall påverkat mig...fniss. Gillade dig verkligen som person och ser fram emot nästa gång. Kram

2012-02-24 10:05:04 - -Yohanna

Tusen tack Maria! Kan säga ärligt att första gången jag var i hypnos - efter det kände jag ingen skillnad men efter igår alltså då andra gången i hypnos! Känns allt underbart jag är GLAD, positiv, alla onda tankar är BORTA med vinden! Kan inte riktigt beskriva känslan, mer än att känslan är underbar. Ifrån att ha känt sig som en Michelingubbe känner jag nu mera mig som Yohanna igen! Åter tusen tack Maria -<3 du är bäst -<3

2012-02-23 15:18:51 - marie

Tack för underbara behandlingar som fått mig avslappnad, fokuserad, känner ett inre lugn, glädje och inspirerad av målen som du fick mig att se ♥

2012-02-16 16:06:20 - Amanda, E-postadressen är dold

Tack så mycket! Glädjen är enorm och helt plötsligt känns det som att allting är med mig istället för att det hela tiden ska gå emot mig. Tack, tack och tusen tack!

2012-02-16 10:33:10 - blivande hypnoterapeut

"känner ingen ångest eller sorg...bara ett stort lugn! ....Trotts att det är alla hjärtans dag ♥ Tack du är en pärla!!

2012-02-06 19:15:56

Det var en överraskning. Jag förväntade mig ingenting, var varken positivt eller negativt inställd. Bara nyfiken. Resultat: en mycket trygg känsla av frihet tog över mig och gav mig möjlighet att våga bara vara... Tack Maria, denna teknik passar dig och du är en trygg och vass terapeut!Tack!

2012-01-27 14:46:36

Jag tror jag aldrig mått så bra som när jag varit hos Maria. jag hade haft ångest i flera månader för denna flygtur jag fasade för, men med marias hjälp kände jag mig lätt som en fjäder efteråt. När jag skulle boarda planet var alla rädsla borta, och när vi skulle starta och landa var det inga problem alls. Jag satt till och med och löste korsord under flygturen. Jag är så glad för nu kan jag se fram emot att få upptäcka nya städer och länder.

2012-01-25 10:25:59 - anonym

gick till Maria för att göra något åt min ångest, depression och självkänsla. det visade sig istället att det grundade sig i rädsla för ensamhet.
Nu mår jag så jävla bra, det var som att trycka hål på en välfylld ballong!
det var mycket ångest och nervositet inför första behandlingen, men fy fan vad det var värt det i slutändan!

tack Maria!

2012-01-18 16:19:08 - Jesper, E-postadressen är dold

Vill först och främst tacka dig otroligt mycket Maria!

Jag hade problem med svartsjuka innan och det berodde på rädslan att förlora någon jag älskar.
Det hade gått så långt sa att jag blev som ett klistermärke på min flickvän så fort jag såg henne prata med en annan kille, kunde likväl vara någon jag inte kände eller någon av mina närmsta kompisar.
Min flickvän blev så trött på det så hon sa till mig att hon inte visste om hon orkade längre och då kom jag på att Maria höll på med terapi så jag kontaktade henne.
trodde dock inte så mycket på hypnos men tänkte att det var värt ett försök!
fick tid ganska snabbt och redan efter första behandlingen så kände jag mig otroligt glad och pigg!
Det blev en behandling till för säkerhets skull och efter den gången så kände jag att svartsjukan defenitivt var borta!
Helt otroligt glad är jag för det nu!
Kan inte förklara hur men den är bara borta!
Och till er som tvekar på att gå på terapi hos Maria, GÖR DET!

Återigen, Maria du är verkligen guld värd!
Vet inte vad jag skulle gjort annars!
TACK!

2012-01-17 20:13:56 - Maria Lazarevic, E-postadressen är dold

Jag ska försöka fatta mig kort. Först vill jag tacka dig fantastiska Maria.Wow vilken inre resa jag fått uppleva genom Hypnos, att efter första mötet känna en inre frid ,ett lugn och ett kontrollbehov som dog "just like that". Att känna mig stressfri som var mitt första prio är GULD värt. Att sedan vid vårt andra möte boosta mig ännu mer och att förstå och förändra min attityd till det bättre . Alltså jag saknar ord. Magiskt yes it is. Tusen Tack vackra kvinna. Du gör verkligen det du är bäst på.

2012-01-05 12:49:52 - Paul

Vilken start jag har fått på det nya året.Fick genom en god vän veta att man kunde bli av med sitt snusberoende genom Hypnos.

Kan detta verkligen stämma???? Eftersom min gode vän som du botade hade större problem än jag så var jag tvungen att ge det en chans.

Jag ringde upp Maria, som sa att detta beroende skall jag se till att du snabbt blir av med.

Och förlåt Maria jag kom till dig med en inställning om att jag inte trodde på Hypnos. Men ack vad fel jag hade.

Men du sa till mig att om jag gav dig 100% så gav du 110% tillbaka, och det gjorde jag.

Efter behandlingen när jag kom ut till Bilen ligger min SNUS och bara väntar på mig o jag på den.

ÖPPNAR LOCKET TILL DOSAN!!!! Men behovet fanns inte att stoppa in en prilla o lukten var äcklig.

När jag kom hem åkte 4 Doser i soptunnan och mitt snusberoende är borta till 99%.Så Maria du lyckades göra mig och min gode vän SNUSFRIA ( Vi Fattar Nada )

vi är så oerhört tacksamma för din Hjälp TUSEN TACK Maria.

2011-12-22 14:23:53 - Bodil

Vet inte hur jag ska sätta ord på saker och ting, men magiskt är ett bra ord. Att det skulle vara så enkelt att skiljas från cigaretterna efter ca 36 år och ändå vara glad, nästan ännu gladare än annars, må bra psykiskt.
Underbart :)
Det som jag dock har kvar efter ett besök är ett sug i magtrakten. Tack underbara Maria!! Önskar dig en riktigt God Jul!!

2011-12-14 08:30:21 - jan nyholm, E-postadressen är dold

Om man förväntar sig snabba resultat så kan man bedra sig. först drömde jag mardrömmar och fick depresioner efter behandlingen,Men att genomgå denna fas, slutade det att min kärlek blev större och särskilt till min mor som jag tidigare var rädd för. Men som sagt det kan vara motsatt efftekt i början eftersom förträngningar kokar uoo alltså locken luckras upp. kram jan och var modig och tålmodig efter den första behandlingen

Svar: Tack för ditt omdöme Jan! Det är värdefullt för mig. Vissa får ett starkt såkallat "efterskalv" men det avtar ganska snabbt o livet fylls med nya positiva upplevelser!Som du skrev så ska man va tålmodig och inte låta sig skrämmas av reaktionen .... de blir bara bättre / Stort Tack Maria

2011-12-14 07:18:22 - jan nyholm, E-postadressen är dold

Min relation med min moder förbättrades när jag kom över rädslan och förvandlade den till kärlek

2011-12-14 06:47:16 - Sara, E-postadressen är dold

Jag har alltid varit stressad och tänkt så mycket framåt på dagarna redan när jag vaknar. Stressar mig igenom dagen, både hemma och på jobb. MEN INTE nu längre. Det går inte att stressa, hur jag än försöker. Tar stunden som den kommer och jag är här och nu! Har så mycket god och positiv energi och ork varje dag! Tack för all hjälp Maria. Kramar

2011-12-07 11:43:23

Piggare och gladare.
Min man undrade vad som hänt. Å inte somnade jag vid ratten inte : ) som jag brukar göra.

Tack för all hjälp.

2011-12-07 11:42:02 - MM

Efter första mötet blev det skillnad. Ville ha lite mer 6 intresse.
Spännande, nu är det pirr i livet : )

2011-11-28 21:07:03 - M.H

Hitta Maria`s hemsida på nätet en kväll "kände direkt i magen att hon var rätt person" och bestämde mig för att ta kontakt med henne.
Har varit väldigt självdestruktiv med dåliga tankar,cutting och alkohol osv sedan jag var i 12års åldern.Första mötet med Maria var extremt nervöst och jobbigt,men efter bara en liten stund kände jag mig trygg och avslappnad:)Andra mötet var en månad senare..ochså nervöst,men nu viste jag vad som skulle hända och kunde bättre ge mig inn i hypnosen och gissa om jag blev överraskat..Kom hem och fick en fysisk reaktion med huvudvärk och väldigt varma kinder i 2-3tim,när det sedan vände,fick jag en kännsla av lycka i hela kroppen och ville bara krama om hela min omgivning och mig själv:)Tack Maria för allt och jag kommer med glädje att rekomendera andra att gå till dig:)

2011-11-11 19:03:41 - Roland

Fantastiskt och på sätt och vis overkligt att efter endast en behandling så totalt tappa respekten för sitt tidigare missbruk. I mitt fall bestod missbruket av snus sedan 40 år tillbaka och de senaste fyra åren dessutom dygnet runt. Jag är grymt imponerad av hur enkelt och självklart det blev för mig att ta avstånd från mitt tidigare begär och levnadsmönster. Mina två tidigare försök att sluta har båda gångerna resulterat i att någon i min omgivning har försett mig med snus efter ett para dagar allt för att undvika mitt dåliga humör. Efter Marias behandling har endera jag eller min omgivning fått känna på något uselt humör, snarare har jag blivit en gladare och öppnare person efter mötet med Maria och allt detta har skett utan att jag tagit till några substitut till snuset.
Så Maria, ett stort tack för att du hjälpt mig att uppnå en av mina största segrar i livet.

2011-10-24 17:05:19 - maria fredholm , E-postadressen är dold

Kära läsare! ha förståelse för att inte alla vill skriva om sitt liv här .. Jag har tystnads plikt o citerar ofta vad mina klienter säger till mig (men utan att röja namnet)/ Maria

2011-09-22 21:11:44 - N

Kan med ett leende på läpparna säga att jag är mycket stolt att det finns människor som maria som brinner för en sak: att få människor i rätt riktning i livet. Det är så lätt att komma off track i dagens samhälle och vi behöver godhjärtade människor som dig.
Men även utanför ditt kära yrke är du en underbar person, alltid så vänlig och positiv. Du vet hur man får folk att le och vara trygga hos dig, de enda tårarna man får i din närvaro är glädjetårar..Jag önskar fler vore som dig (inlove)
Jag kan verkligen rekommendera maria, hon är allt en pingla! :D

2011-09-05 22:27:31 - Lovisa, E-postadressen är dold

Sen jag var liten har jag alltid tyckt att jag suger, att jag är en person som inte förtjänar några vänner över huvud taget, att jag inte är värd att älskas. Detta är inte så konstigt med tanke på att min styvpappa alltid sagt detta till mig, jag blev mobbad i skolan och hemma, jag mådde konstant dåligt och kände mig rädd och otrygg. Även om jag idag har massa vänner och människor runt omkring mig som älskar mig för den jag är så tror jag att jag inte duger till något och att jag kommer att bli lämnad ensam och att jag en vacker dag kommer att stå där själv utan någon. Innan jag träffade Maria hade jag försökt ta livet av mig 2gånger och gått hos olika läkare och terapeuter men inget har hjälpt mig så kraftigt på så kort tid som Marias hypnosterapi. Idag är jag mycket lugnare och mer självsäker och kan fokusera mer på mig själv och vad jag vill. Jag bryr mig mycket mindre om vad andra tycker och tänker och ja, jag mår så jääävla mycket bättre rent ut sagt! Tack Maria för att du fixat mitt gnagande skoskav!

2011-08-29 21:28:36 - Nelia

Hej! Jag fick tipset att gå till Maria av en vän. Hon sa att det var en helt fantastisk upplevelse och att jag borde prova. Har haft tvångstankar sedan jag var ca 10 år gammal, att jag måste göra vissa saker t.ex. ställa mitt alarm 30 ggr innan jag ska somna för annars kommer något hemskt att hända. Och jag kan säga att det är som borta nu. Och det är en sådan otrolig lättnad. Det har tagit så mycket energi från mig men nu mår jag faktiskt bättre än någonsin. Tack vare dig Maria. Vill gärna komma tillbaka till dig igen. Du är toppen!! Kramar!

2011-08-27 16:15:22 - Erik

Hej,jag vill dela med mig av mina upplevelser hos Maria.Jag är en fd grov missbrukare och kriminell.Har missbrukat alkohol och narkotika i 36år.har varit på behandlingshem i skåne. Men ett liv utan kvalitet är inget bra liv. En dag på gymet kom Maria och frågade mig om jag var intreserad av coaching och hypnos.Jag nappade på detta. Maria har gett mig ett liv av självförtroende,självkänsla och ett kvalitets fullt liv.hypnosen har hjälpt mig att lämna allt skit jag har gjort i mitt tidigare liv.Mittliv är underbart nu. Tusen tack maria för att frågade mig .Du är underbar. Mvh Erik

2011-08-26 16:41:31 - Tobbe, E-postadressen är dold

Hej,jag skulle vilja berätta om min upplevelse hos Maria.Jag jobbar väldigt mycket och det är ofta väldigt stressigt med mycket annsvar.Jag hitta Maria på FB genom en bekant och tog kontakt med henne och fick genast en tid,så jag satte mig i bilen och körde 100 mil för att träffa henne.Det är klart att jag var skeptisk till det hela men det var en fantastisk upplevelse, något som är svårt att förklara.Det tog ett tag innan jag började fatta vad som hade hänt men flera stycken har sakt att jag har blivigt mycket lungnare och jag känner själv att jag har mer tålamod och inte stressar lika mycket som förut.Ett stort tack Maria mvh Tobbe.:)

2011-08-26 09:54:28 - Calle

Hej alla! Vill dela med mig av en helt makalös upplevelse! Gjorde regression(tidigare liv)hos Maria igår. Det visade sig att jag har varit en av besättningsmännen på Titanic, som sjätte styrman och den enda underofficieraren som inte överlevde. Jag blev 24 år gammal och hette James Paul Moody. Det står att min död är okänd. Men jag vet hur jag gick bort och det minnet har varit med mig ända sen jag varit liten, har alltid varit rädd för vatten! Har också pratat med ett medium som har bekräftat att jag har varit på en båt, tidigt 1900-tal och varit någon form av kapten, styrman. Är själv medial men har fått det bekräftat att den här upplevelsen inte är något påhitt! Min död på den här båten är mycket hemskare än drunka, att ingen annan vet hur jag dog mer än jag, det är en märklig känsla. Det jag vill komma fram till som har vänt mig upp och ner, det är att jag har hittat ett foto på mig själv, James Paul Moody! I början av regressionen så frågade Maria vart jag var och hur gammal jag var. Jag förklarade hur det såg ut och att jag var lika gammal som jag är nu, 23 år. När jag sen kom hem och sökte på James Paul Moody´s Hemort så var det samma ställe som jag förklarade, det var inte långt innan jag gick på båten, max 1 år och som jag sa innan, jag blev bara 24..Tack Maria för den väldigt givande upplevelsen! Helt otroligt! Life is short, heaven is forever!

2011-08-23 22:35:02 - Maria, E-postadressen är dold

Hej Maria:)Var hos dig för min fruktansvärda allergi mot gräs och björk mm.Efter jag var hos dig så har det verkligen hjälpt, jag har riktigt andats in ordentligt när någon klipper gräset och inte nyst en gång!!!Helt otroligt!! Vid ett tillfälle gick vi tillbaka till ett tidigare liv också, jag upplevde de väldigt starkt och tror absolut att det var mitt tidigare liv!Vi måste fortsätta spåna i det:)Du är verkligen duktig och jag kommer gärna tillbaka för andra saker:)kramar Maria(flower)

2011-08-23 15:57:37 - Linda

Första intrycket som kom över mig när jag satt där i stolen , va "hon e galen " ;) men den tanken slogs bort ganska omgående!Då kroppen blev mer och mer avslappnad,tyngre och ett behagligt lugn infann sig.Det du sa till mig ,dina ord,gjorde mig stark på ett sätt som jag aldrig känt förut.Det ÄR jag som har kontrollen över det jag gör .
Efter mitt besök hos dig var det dax att handla mat och dyligt på ICA och på vägen ut kom jag på mig själv gå rakryggad med ett brett härligt leende över HELA ansiktet (minns att jag påpekade ,till mig själv,att tagga ner det en smula ;))
Maria vet vad jag talar om,men för er andra som läser så avsåg mitt möte med Maria rökavvänjning ..Jag erkänner att jag faktiskt ff röker 1 ciggaret om dagen men den tänker jag själv klara av ,den styrkan att "döda" en gammal "vän" byggs ff på . sen mitt besök hos dig maria har jag tjänat 300:- och det tickar ff på :) Så ett stoooort tack och bamse kramar till maria / från "25cigg/per dag-nästan fd.rökare "
Ps.om styrkan inte räcker att ta dö på den sista ,så kommer jag absolut igen.det är min egen utmaning ;)Ds.

2011-08-23 08:44:59 - Jens Andersson, E-postadressen är dold

Hej Maria! Efter 2 fantastiska behandlingar hos dig, hjälpte mig verkligen att hantera svåra situationer med mina äldre barn. Tidigare så blev det en ohållbar konflikt mellan oss. Men nu går vi alla vinnande ut från striderna. Detta har också gjort att jag sover mycket bättre nu med. Nu vet jag var jag ska vända mig ifall något nytt eller gammalt kommer upp igen. Jag är evigt tacksam för din hjälp Maria! Kram/Jens

2011-08-22 12:07:24 - Katty

Hej Maria!:)Du är en ängel för du har hjälpt såå mycket:)Jag har hittat tillbaka till mig själv igen..Förr i tiden kunde jag inte umgås med min mamma, bror med familjer för jag kände alltid mig utanför,mindervärdig, svarta fåret. Så jag har alltid velat åka hem direkt när jag träffat dem. Men denna gången stannade jag en dag extra och kände verkligen inte allt det negativa som jag kännt tidigare. En otroligt skön känsla:) Jag blir inte irriterad på min mamma i heller. Utan jag kan verkligen ta till mig hennes råd nu utan att känna nåt negativt. Och det betyder jätte mycket:).Känner även att jag kan säga till människor på ett sätt som jag inte har kunnat innan. Kan sätta mina egna gränser och säga stopp.Jag är såå glad att jag fick komma till dig och att jag kan få uppleva detta positiva i livet(heart). Många många kramar till dig.Katty

2011-08-18 20:54:19 - Eva


Jag känner mig starkare, klarare och är nu stolt för att jag är jag. Underbar känsla! Visst kommer det lite svackor då och då men detta har vuxit sig fram efter jag varit hos dig. ! Många varma kramar!

2011-07-27 09:21:16 - K

Hej o Gomorron Maria. :)Måste berätta för dig att nu flödar kärleken igen;).Det känns så härligt. Nu är det som vanligt igen o som det ska vara. Jätte skönt! Nu åkervi iväg på camping.Du ska ha ett jätte tack:)Jag känner mig lycklig. Du är en ängel:)
Kram på Dig K

2011-07-25 09:31:48 - Anette, E-postadressen är dold, www.anettesmassageterapi.com

TACK finaste Maria för hypnoterapin igår!!(heart) Det känns som om mitt huvudet har klarnat...känner mej inte så "förvirrad" längre:)Nu har jag nya krafter, så jag kan ta tag i allt som händer i mitt liv just nu!!:)) Massor med kramar(heart)

2011-07-24 08:51:42 - Lotta Ottoson, E-postadressen är dold

Hej snäckan!

Något har hänt! Känner mig både starkare o tryggare i mig själv! Har slutat med antideppresiva efter 8 år( och jag stod på dem på livstid) går inte till psykolog längre! Det känns extra bra eftersom jag nu är gravid o slippa medicinen! O det känns såååå bra! Kommer nog några gånger till lite längre fram! Tack gumman! Det tog lite
längre tid än vad jag trodde men det
kom! Tack än en gång 

2011-07-24 00:13:07 - HELEN NILSSON(OTTOSSON), E-postadressen är dold, helenottosson13@live.se

Hej Mia! Det var riktigt längesen ...jag beundrar vad du gör o hoppas att du kanske kan hjälpa mig ...e fattig som en kyrkråtta men hoppas för gammal vänskaps skull at du hjälper mig har stora problem både själsligt o kroppsligt... är ett vrak förnärvarande eller har varit i större delen av mitt vuxna liv ...har blivit grovt misshandlad ....osv.(flower)

Svar: Har skickat ett mail till dig Helen! Livet blir bättre (heart) Stor Kram till dig!

2011-07-22 17:03:09 - Åsa

Tack kära du för en fantastisk upplevelse som fungera trots min rädsla för vad som skulle komma..Vakna i natt av åskan o njöt konstigt nog.. morgonen o dagen känt mig piggare o gladare än på länge nått som lättat.. Svårt o beskriva måste upplevas.. Ser fram emot nästa gång.. :) Tack än en gång du e en fantastisk människa Maria.. (heart) kram

2011-07-19 11:30:54 - Hanna, E-postadressen är dold

Hypnoterapi som punktinsats gav bra resultat för mig. Jag kände mig gladare, lättare ocksåvidare... När jag var tillbaka i mina negativa cirklar lite senare sa min sambo, som inte är överdrivet insatt i vad hypnoterapi är att han tyckte att jag kanske skulle testa det igen - eftersom han såg att jag blev "lättare av det.

Men det jag egentligen ville dela med mig av är att jag märker en annan skillnad. Viljan av att få bekräftelse av andra har minskat. Jag tror absolut att det beror på att jag blev av med en del luftmonster hos dig Maria... Tack

2011-07-15 17:51:17 - Karin

Tack för att du hjälpte mig att släppa min sorg efter en betydelsefull människa som försvunnit ur mitt liv. Smärtan håller på att försvinna och jag upplever att jag nu kan komma vidare i livet. Du är en duktig terapeut som inte ger dig förrän du har löst problemet. Varmt tack!

Karin

2011-07-13 19:49:09 - Susanne

Tack kära du...underbart att komma till dig och bli helad. Kände mig lugn och oerhört lätt efter att släppt på en 55 år gammal känsla. Du är en mycket duktig terapeut Maria med ett varmt, gott hjärta.....jag önskar dig ALLT gott!(heart)

2011-07-02 00:00:23 - Moa

Hej.
Jag vill bara tacka dig igen,visst det är ditt jobb, men det är helt..amazing. Galet att du på något mystiskt sätt lyckas att komma sådär nära en, utan att du ens känner en. Fantastiskt verkligen fantastiskt. Måste säga att när jag kom in till Yvonne så sa hon att strålade av glädje, frihet. Jag lös upp rummet. Och vet du vad? Allt detta tack vare dig. Bara dig. Fantastiska människa. Tack. Tusen gånger om.//Moa

2011-05-16 08:54:22 - Thomas, E-postadressen är dold

En röst som fick mig att känna mig behagligt avkopplad och lugn och, som jag själv upplevde, mycket mottaglig för hypnosen vid mitt första besök.
Varmaste rekommendationer och tack för den inre resan med dig.
Thomas

2011-05-05 16:53:46 - johanna, E-postadressen är dold

Det är personer som du som gör världen till en bättre plats (heart)

2011-04-28 22:07:42 - flygrädd

Hejsan! Vill börja med att tacka för en fantastisk upplevelse.Trodde nog inte riktigt att det skulle fungera som det gjorde. Det var med blandade känslor jag begav mig till flygplatsen, döm om min förvåning när paniken uteblev.Vad som har hänt kan jag inte svara på men något är det! Jag kan inte mer än rekomendera detta! Värt varenda krona:)
Tack ännu en gång,nästa gång blir det mitt sockerberoende / Kramar M (heart)

2011-04-28 18:21:55 - Julia

Det är en jätte häftig känsla att få hypnos!
Det känns som att man svävar på ett moln när man är riktigt djupt avslappnad :P Det är en riktigt skönt att få det! Så alla som inte har gjort det borde testa det ;)
Kram (heart)

2011-04-27 16:06:07 - Lina , E-postadressen är dold

Kära Maria!
Jag känner att hypnoterapi passar mig sååå bra. :D Som du vet har jag butit på sorg och smärta från både barndom och tonår, samt både flygrädsla och övervikt m m.
När jag varit hos dig känner jag mig helt upprymd, glad, lycklig och fylld med energi!!!! Är verkligen spänd på resten av min process för att äntligen landa på riktigt och helt och fullt. Att upptäcka hypnoterapi och få göra det hos dig är bland det bästa jag gjort. Punkt slut. (heart)
Många kramar till varma, fina, duktiga du! ;)

2011-04-25 20:04:39 - Leif

Hej Maria.

Ett jättestort tack för upplevelserna hos dig, man känner sig mer tillfreds med sig själv och ett bättre självförtroende. Jag känner att jag vågar mer nu än innan, nu ska jag se till så att resten av mitt liv blir bättre än det som varit.
Stort tack och en stor kram.
Leif

2011-04-25 11:04:57 - Helena

Riktigt härligt och avslappnande:) kommer absolut höra av mig igen;) och du e så bra på det du gör! vi hörs, Kramar Helena(heart)

2011-04-20 23:26:55 - carina, E-postadressen är dold

Det var en omvälvande upplevelse ;(, där jag tror en del har tagit tid att bearbeta.Nu är känslan att det bara går framåt.:)
Tack! Carina

2011-04-13 12:26:38 - Rebecca

Så himla snygg hemsidan har blivit. :)

2011-04-13 08:29:50 - Dharma

Hej Maria,
Vill tacka dig för alla härliga hypnosessioner du har gett mig. (inlove)Vill även gratulera dig för den underbara hemsida du har skapat.:) Många kramar(heart)(heart)(heart)

2011-04-12 12:41:05 - C

Känner ett behagligt lugn inom mig, som i sin tur gjort att jag känner mig mer mogen på många plan. Framförallt är jag självsäker, det speglar av sig för jag får alla brudar, haha. Skämt åsido, tack så mycket Maria!

2011-04-10 19:33:17 - carpe diem

Jättefin sida maria, vill åxå säga att jag kommer tillbaka till dej för fler sessions....det är en obeskrivlig känsla som infinner sig i kroppen! Tack!(flower)

2011-04-05 13:13:02 - Tobbe, E-postadressen är dold

Tack Maria för en mycket trevlig stund och en skön hypnosession(star)
Tobbe

2011-04-03 18:55:44 - Ewa Sjöros-Svensson, E-postadressen är dold

Hej Maria,
Jätte bra hemsida, bra texter, fina bilder, bra upplägg. Man blir jätte inspirerad, bra jobbat.(heart):D

2011-04-02 13:25:23 - Christoffer Rasmussen

Hej! sitter och kollar lite nu och måste säga att man blir väldigt intresserad! Proffsig hemsida!

2011-04-02 12:49:25 - Åsa Persson, E-postadressen är dold

Hej Maria!!
Härlig hemsida..

E säker på att sidan kommer att ge mig påminnelse om hur underbar du e

lycka till.. kram (heart)

2011-04-02 10:34:11 - Johanna Kristensson

Hej Maria. Snygg hemsida, den ser proffsig ut. Lycka till önskar jag dig av hela mitt hjärta. Kram(heart)

2011-04-02 06:50:25 - Camilla Gunnarsson

Hej hej Maria.

Tittade in en sväng för att se hur det blev. Det blev ju väldigt bra!!
Önskar dig ett stort lycka till.

Kramar till dig(heart)

2011-03-31 18:09:54

:)